Redskapsoppheng


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Skap orden i hageskuret med redskapsoppheng

Er det kaos og rot i redskapsrommet? Kanskje er det på tide å få ryddet opp så du lett kan finne verktøyet og redskapene du trenger? For en virkelig gjør-det-selv-kvinne eller -mann med mye verktøy og hageredskaper kan det raskt bli litt uorden. Redskaper blir ofte stilt opp langs veggen eller lagt på en hylle, og da kan det bli vanskelig å finne det igjen når du trenger det neste gang. For å unngå at nettopp din yndlingsknipetang eller dyre øks forsvinner kan det være lurt å montere redskapsoppheng der du oppbevarer verktøyet. I jem & fix har vi samlet et bredt utvalg av forskjellige redskapsoppheng. De finnes både enkeltvis, hvis du ikke har så  mange ting som skal henges opp, og vi har hele opphengsystemer med mange forskjellige deler som kan hjelpe deg med å få et overblikk over alt du har i boden eller verkstedet.

Redskapsoppheng til hageredskapene

Med redskapsoppheng sikrer du ikke bare at verktøy og hageredskaper ikke går tapt eller blir skadet; du unngår også selv å bli skadet, hvis du for eksempel snubler over en stige eller trår uheldig på en rive. I stedet henges redskapene lett tilgjengelig på en krok i boden, garasjen eller i verkstedet, og du vil få full oversikt over dine redskaper og verktøy.

Redskapsoppheng finnes i enkle kroker og oppheng hvor redskapet klikkes inn. Disse er enkle å plassere ettersom de krever liten plass. Har du derimot en større vegg kan du med fordel velge redskapsoppheng på skinner. Redskapsholdere med skinne er nyttige da du kan henge opp flere redskaper ved siden av hverandre på samme skinne.

Opphengssystemer til hele boden

Skal du i gang med en stor opprydning i garasjen eller boden er det kanskje et opphengssystem du skal ha tak i. Disse kan brukes til redskaper og verktøy, men du kan også henge opp klappstoler, skiboksen eller andre større gjenstander. De ulike opphengssystemene og redskapsholderne kan kombineres slik at du virkelig kan få orden i alle tingene. 

Hos jem & fix finner du også et utvalg av arbeidsbord og reoler, verktøykasser og andre praktiske oppbevaringsprodukter som du kan bruke for å skape orden i boden, verkstedet eller garasjen. Med redskapene hengt opp på veggene, verktøyet liggende i kasser og andre smådeler ryddet bort på reoler kan du endelig få ryddet prdentlig opp. Dette gjør det mye lettere når du skal ut og fikse noe i hagen eller andre praktiske ting i hjemmet. Se utvalget av redskapsoppheng her på siden og bestill i nettbutikken vår så du enkelt kan få varene hjem eller ta turen innom en av våre jem & fix butikker.