PRO julebelysning


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Profesjonell julebelysning med PRO-serien

PRO-serien er jem & fix sin profesjonelle julebelysning for deg som ønsker ekstra holdbare lyslenke og lysslynger som kan brukes år etter år. PRO-serien inneholder forskjellige lysslynger og lysnett, og de har alle en fleksibel og sterk gummikabel, som har ekstra god holdbarhet og isolasjon. Lysslyngene i PRO-serien er modulbasert. Dette betyr at du kan sette sammen kjedene og bruke bare én strømforsyning.

Kjedene settes sammen ved hjelp av et T-stykke eller en 5-veis fordeler. Du kan også finne en skjøteledning i serien, slik at lysslyngene kan rekke rundt overalt i hagen. PRO-serien er et spesielt godt valg dersom du har behov for lysslynger som skal lyse opp et stort område da du kan sette sammen mange lysslynger på en rekke forskjellige måter.

Kjøp julebelysning av høy kvalitet hos jem & fix

Her på siden kan du se vårt store utvalg av PRO-julebelysning, deriblant et elegant lystre formet som en hengepil som f.eks. kan plasseres ute i hagen eller på en balkong. Har du et lite tre eller en busk du ønsker å lyse opp kan et lysnett være et særdeles godt valg. Om du ønsker å lyse opp husets fasade kan en lang lysslynge ta seg av den jobben. Her kan du finne lysslynger med diskrete, vanlige lys, eller lysslynger med istapper for et mer spenstig uttrykk. Vi har også et stort utvalg av andre lysslynger og pyntetrær med lys og annen julepynt, slik at du kan bli klar til jul. Ta turen innom din lokale jem & fix butikk i dag for å få varene med det samme, eller sjekk ut utvalget og kjøp på nett her.