Pyntetrær


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Pyntetrær>

Pyntetrær til utendørs bruk finner du her! Hva er koseligere enn lys i mørket når julen nærmer seg? I jem & fix kan vi ikke komme på noe som varsler julens komme bedre enn hyggelig og stemningsfull belysning i hus og hage. I kategorien på denne siden har vi samlet vårt utvalg av pyntetrær for utendørs bruk, som skaper (jule) stemning, lys og hygge i den kalde og mørke tiden. P

yntetrær for utendørs bruk er en veldig smart, hyggelig og praktisk måte å lyse opp hagen på uten du plager naboer og gjenboer med blinkende lys. Pyntetrær for utendørs bruk glir nemlig vakkert inn omgivelsene, og pynter diskret i hagen, samtidig med at de lyser opp hagestier eller innkjørsler, så du kan enkelt ferdes i mørket. I tillegg til pyntetrær for utendørs bruk vi har i jem & fix’ store julesortiment også et godt utvalg av dekorasjonlys, lyskjeder, julepynt, gaveartikler samt lyskjeder til montering i flaggstangen slik at du kan få pyntet ordentlig i både hus og hage.

Mangler du for eksempel en klassisk, svensk lysestake til vinduet? Eller hva med en lyskjede utformet som blinkende istapper? Du finner alt i jem & fix.