Pyntetrær


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Pyntetrær med lys til hagen og huset

Plutselig er desember her, og tiden for å finne frem juledekorasjoner nærmer seg. I jem & fix elsker vi julen, og derfor har vi et stort julesortiment som består av julepynt og julelys til lavpris. Så er du på utkikk etter billige juledekorasjoner har du kommet til rett sted. Her kan du finne en masse spennende pynt til både innen- og utendørs bruk. 
På denne siden kan se vårt samlede utvalg av pyntetrær med lys, og om du ønsker kan du ta en titt på resten av julesortimentet vårt som inkluderer et stort utvalg av lyslenker, PRO julebelysning og masse annen julepynt med lys. I denne kategorien har vi samlet alle våre flotte LED pyntetrær, så du enkelt kan finne akkurat det treet du mangler i din samling med julepynt. Vi har både LED-lystrær til utendørs og innendørs bruk, blant annet kuppeltrær, buksbom, juletrær med lys og hengepiler. 

Pyntetre med LED-lys

Et lystre er et lite, kunstig LED-tre med integrerte lys, som ofte plasseres i en krukke eller med jordspyd direkte i jorden. Med et lystre i en krukke kan det fort bli litt hyggeligere å kikke ut i hagen en mørk julekveld. Lystrær passer også svært godt ved inngangspartiet, på terrassen eller balkongen. Her vil et lystre både være en flott dekorasjon og samtidig bidra til å løfte stemningen i den ellers så mørke høst- og vintertiden.

Lystrær utendørs og innendørs

Hos jem & fix finner du pyntetrær med LED-lys til både inne og ute. Ønsker du eksempelvis å pynte til jul ute i hagen med LED-lystrær, har vi et flott utvalg i mange forskjellige modeller så du kan finne det som passer til ditt behov. Et lystre med spyd kan settes i jorden eller i en krukke ute, men du kan også ta krukken med treet og sette det innendørs, hvor lyset vil skape en hyggelig julestemning, hvor enn det plasseres. Med pyntetrær har du mulighet for å gjøre pyntingen mer personlig. I vårt sortiment kan du finne pyntetrær med bøyelige grener, så du kan forme dem akkurat slik du vil – til lavpris naturligvis.

Lystre til hagen

Man kan ikke la være å beundre alle de lysende dekorasjonene man ser rundt omkring i hager opp mot jul. Lys i hagen har nesten en magisk effekt over seg, kanskje fordi dagslyset er begrenset på den tiden av året. Et pyntetre med lys er uten tvil en flott dekorasjon å sette i hagen, og det vil skape en hyggelig stemning rundt boligen din, som både du og de forbipasserende kan sette pris på. Har du f.eks. busker eller trær i hagen din, så kan du med fordel også se på utvalget vårt av lyslenker og lysnett, som er ideelle som pynt til f.eks. busker og flaggstenger. Når du har julepynt med LED til hagen kan du vurdere å kjøpe en timer som sørger for at de lysende dekorasjonene tennes og slukkes til de riktige tidspunktene hver dag. En utendørs timer kan brukes til et strømdrevet pyntetre, og sparer deg for både tid og strøm.

I jem & fix elsker vi flotte julelys til lave priser

I tillegg til lystrær har vi i vårt store julesortiment også et godt utvalg av julepynt med lys, lyslenker, gaveartikler og masse annet til jul!
Kjøp pyntetrær online eller i din lokale jem & fix butikk.