Kjøkkenbatterier


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Kjøkkenbatterier i høy kvalitet og flotte design

Det er ikke bare i stuen du kan innrede på en personlig måte. Også på kjøkkenet kan du enkelt fremheve din personlige stil i form av farger, materialer og tilbehør. En flott kjøkkenbatteri som passer til kjøkkenet og kjøkkenvasken er bare én av måtene du kan innrede hjemmet for å gjenspeile din smak, og i jem & fix har vi et bredt utvalg av flotte og billig blandebatterier til kjøkkenet.

Tenker du at det kanskje er på tide å fornye kjøkkenet med et nytt kran til kjøkkenvasken? Da kan du med fordel ta en titt på jem & fix’ store utvalg av flotte, billige, funksjonelle og ikke minst stilige blandebatterier du finner her på siden. 

Her kan du finne kjøkkenbatterier i mange ulike design og form, så du garantert finne noe som passer til ditt kjøkken. Skal det nye blandebatteriet være moderne, retro, enkelt eller klassisk? Skal det ha en svingbar tut, ekstra høyde slik det er plass for gryter og panner, eller trenger du en kran med praktisk uttrekk? Hos jem & fix har vi kjøkkenbatterier i alle former, størrelser og prisklasser, så uansett hva budsjettet ditt er kan du finne et blandebatteri som passer ditt kjøkken her på siden. Og flere av våre kjøkkenbatterier har opptil 5 års garanti mot drypp.