Parasoller og markiser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Parasoller og markiser til solskjerming

Nordmenn elsker solens varme stråler, spesielt på sommerdager når skyene endelig er borte. Men vi setter også pris på å kunne krype i skyggen under en parasoll noen ganger.

Hos jem & fix, kan du derfor finne et stort utvalg av parasoller og markiser til lave priser. En parasoll er uunnværlig til solskjerming ved hagebordet når lunsjen skal nytes i solen, men en parasoll kan også med fordel brukes både på plenen, i parken og på stranden som skygge. En parasoll er også godt egnet hvis du har mindre barn med ut i solen, som er ekstra utsatt for de skarpe solstrålene.

Du kan i jem & fix få parasoller til solskjerming i mange forskjellige utgaver. Få for eksempel en hengeparasoll, parasoll med vippefunksjon eller den klassiske, store parasollen i aluminium eller tre. Parasollene her på denne siden fås i flere forskjellige størrelser avhengig av hvor stort et område du ønsker å ha skjermet fra solen.

Du finner også tilbehør til parasoller, som for eksempel overtrekk til når det er pakket sammen slik at parasollduken ikke skal ta skade av å stå ute i vind og vær, eller en stabil parasollfot som kan stå ute hele året. Trenger du en markise til solskjerming eller for å tjene som le fås de også her på denne siden. Videre kan du finne praktiske sidemarkiser som kan beskytte mot sol og en lett vind eller som kan brukes hvis du bare ønsker litt privatliv på terrassen.