Veggpanel


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stort utvalg av veggpanel i ulike varianter

Her kan du finne hele vårt sortiment av dekorative veggpaneler, blant annet våre populære, lyddempende akustikkpaneler, klassiske veggpanel og selvklebende fliser til kjøkken og bad.

Akustikkpanel med spiler til vegg og tak

Akustikkpaneler fås i forskjellige materialer og en rekke farger. Mange har skaffet seg akustikkpaneler på både vegger og tak det siste året. Og det er ikke uten grunn at disse har blitt så populære. Utover panelenes lyddempende effekt, gir akustikkpaneler hjemmet et helt nytt og moderne uttrykk med liten innsats.

Akustikkpaneler med spiler passer perfekt inn i et moderne hjem, hvor tre og rene linjer står i fokus. Plasserer du i tillegg panelene strategisk på veggen i stuen eller på kjøkkenet, kan du få et oppholdsrom uten bråk og forstyrrende ekko.

Så ta gjerne en kikk her på siden, og finn de akustikkpanelene som passer best til hjemmet ditt.

Flotte akustikkpaneler i eik

Hos jem & fix kan du kjøpe akustikkpaneler i kvalitetsmaterialet eik. Panelene fås i flere naturlige nyanser som vil passe inn i de fleste hjem. Hos oss kan du finne akustikkpaneler av eik i fargene: Smoked Oak, Oiled Oak og Light Oak.

Forny hjemmet med selvklebende fliser

En rask og enkel måte å fornye et rom på er å montere selvklebende fliser på veggen over kjøkkenbenken eller på baderomsveggen. Veggflisene du kan finne her på siden er vannfaste og egner seg godt for våtrom. Flisene har selvklebende tape på baksiden, og du trenger derfor ikke verktøy til monteringen. Om du ønsker, kan de plasseres direkte på keramiske fliser, stein og porselen. Enklere blir det ikke!

Kjøp veggpanel hos jem & fix

Vurderer du å kjøpe akustikkpaneler og fornye en vegg eller tre hjemme? Da kan du se hele utvalget her på siden, og ta turen innom din lokale jem & fix-butikk for å starte oppussingen allerede i dag.