Toaletter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Veggmontert eller frittstående toalett?

Er det på tide å skifte ut det gamle toalettet med et nytt? Hvis toalettet ditt er gammelt og slitt, kan det raskt betale seg å investere i et nytt toalett. Mange toaletter av eldre dato har et mye høyere vannforbruket enn de toalettene som er på markedet i dag. Typisk bruker et gammelt toalett opptil dobbelt så mye vann som et nytt. Derfor er det både økonomiske og miljømessige fordeler ved å si farvel til det gamle toalettet.

I jem & fix har vi både frittstående og vegghengte toaletter, og begge er med økoskylling. Et veggmontert toalett har en sisterne bygd inn i veggen og er derfor litt mer rengjøringsvennlig løsning enn et frittstående toalettet. Til gjengjeld er det mer installasjonsarbeid, men du finner naturligvis alt du trenger av reservedeler og monteringsdeler til ditt nye toalett, uansett hvilken modell du velger. Vær oppmerksom på at de fleste toaletter selges ekskl. sete - men vi har naturligvis også et stort utvalg av billige toalettseter.

La deg inspirere av vårt utvalg på siden her og stikk innom en av våre mange butikker før du bestemmer deg for ditt nye toalett.