Krukker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Innred terrassen med blomstrende hagekrukker

Leter du etter en ganske spesiell krukke til hagen eller terrassen?

I jem & fix har vi et stort utvalg av innendørs og utendørs krukker, kasser og espalier til både hagen, terrassen, balkongen og vinduskarmen. En hagekrukke er nemlig ikke bare en hagekrukke - de fås i en rekke størrelser, farger, kvaliteter og prisklasser, og i jem & fix har vi selvsagt noe for enhver smak. For eksempel har vi et stort utvalg av klassiske, italiensk terracotta-krukker med tilhørende fat som pynter både på terrassen og i vinduskarmen. Disse vakre hagekrukkene fås i flere størrelser og farger. Her finner du også mange forskjellige blomsterpotter laget av frostsikre materialer, slik at du slipper å sette dem inne om vinteren. Disse hagekrukkene er vanligvis utført i plast eller fiberclay som er et meget robust og værbestandig materiale og disse har hagekrukkene fås også i mange forskjellige størrelser, former og farger. Men husk alltid å legge til lecastein i bunnen av de krukkene som tillates å overvintrer ute for på den måten sikre bedre mot at de sprekker når det er som kaldest.

Ønsker du et litt mer personlige uttrykk er bores bøtter og kar i sink kanskje noe for deg. De pynter særlig opp på terrassen, og er ideelle for planting av sommerblomster eller urter. Still gjerne flere sinkbøtter i forskjellige størrelser plantet med flotte blomster rundt omkring på terrassen for et enkelt og romantisk uttrykk.

Er du ute etter store krukker til hagen eller som en dekorasjon foran døren, er vår Kiri- eller Ancona-krukker i plast kanskje den rette løsningen. Disse hagekrukkene utmerker seg med å være vind- og værbestandige og veier i tillegg betydelig mindre enn krukker i keramikk. Hvis du må flytte den tyngste hagekrukken forhandler vi også et utvalg av rullevogner som er produsert med spesielt henblikk på transport av tunge blomsterpotter.