Julepynt med lys


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Julepynt med lys

Pynt opp hagen med nydelige, stemningsfulle dekorasjonslys til utendørs bruk fra jem & fix sitt store julesortiment, eller dekorer hjemmet innendørs med julefigurer og lys. Hos oss kan du alltid få julestemning til lavpris, og på denne siden kan du se utvalget av våre dekorative julelys til både innen- og utendørs bruk. Vi har alt fra adventsstaker og adventsstjerner, til LED-figurer og flotte dørkranser.

Julepynt med lys til hagen

I juleperioden - som for manges vedkommende starter allerede i slutten av oktober – er det lite som er hyggeligere enn å pynte opp i hus og hage med fargesprakende lys og lamper. I jem & fix er veldig glade i julen og vil gjerne hjelpe deg med pyntingen. Julelys sprer både lys og glede i vintermørket, og kan gi deg julestemningen du er ute etter. I jem & fix kan du finne dekorativ julepynt med lys i høy kvalitet til lave priser.

Julepynt til vinduer

Når julen nærmer seg, er det helt innafor å pynte litt ekstra opp hjemme. For når det blir mørkt tidligere, er det ekstra hyggelig med julelys inne. Kanskje er du på jakt etter en ny julestjerne til adventstiden? Det kan du finne her på siden. I vårt julesortiment kan du blant annet finne den klassiske adventsstaken med 7 lys, som både gir ekstra lys inne og god, gammeldags julestemning. Disse lysestakene er perfekte å ha stående i vinduskarmen. Her kan du også finne vinterlandsbyer med LED-lys, juletrestjerner med 3D-effekt og lys, julenisser, reinsdyr og en rekke andre juledekorasjoner med stemningslys.

Finn LED-julepynt til lavpris hos jem & fix

I vårt store utvalg av juleartikler og tilbehør til julepynt og julebelysning finner du også vårt store sortiment av lyslenker til innen- og utendørs bruk, julepynt og dekorative lystrær, som kan brukes igjen år etter år.
Ta turen innom din lokale jem & fix eller kjøp hyggelige og fine dekorasjonslys online her i vår nettbutikk – så sender vi dem hjem til deg.