Vi beklager, det er dessverre ikke mulig å betale med gavekort på nettbutikken for øyeblikket. Vi jobber med å løse dette så fort som mulig.

Julepynt med lys


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Julepynt med lys>

Pynt opp i hagen med vakre, hyggelige dekorasjonslys til utendørs bruk fra jem & fix’ store julemarked. Vi har julestemning til lave priser og på siden her kan du se våre mange hyggelige dekorasjonlys for utendørs bruk. I juleperioden - som for mange starter allerede på slutten av oktober - er det ikke noe som er hyggeligere enn å pynte opp i hus og hage med fargestrålende dekorasjonslys og kulørte lamper.

I jem & fix er vi veldig glade i julen og vil gjerne hjelpe deg med å pynte ordentlig og derfor finner du i vårt store julesortiment selvfølgelig også et stort utvalg av dekorasjonslys i alle farger og former. Dekorasjonlys sprer lys og varme i mørket og hjelper julestemningen godt på vei, og i jem & fix finner du høykvalitets dekorasjonlys, men til våre sedvanlige lave priser. I vårt store utvalg av artikler og tilbehør til julepynt og julelys, finner du også et stort utvalg av lyskjeder til innendørs og utendørs bruk, julepynt og pyntetrær samt lyskjeder til montering i flaggstangen.