Baderomsinnredning


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Baderomsinnredning for enhver smak

Skal du pusse opp badet? Et bad bør være funksjonelt og praktisk, samtidig som det også skal passe til din personlige stil. Enten du vurderer å totalrenovere badet eller bare gi det gamle badet ditt en oppdatering, finner du et bredt utvalg av baderomsinnredning her på siden. Det trenger nemlig ikke å være dyrt å fornye badet.

Trenger du stor eller liten baderomsinnredning til ditt bad?

Er du ute etter en klassisk eller moderne stil? Svarte eller hvite baderomsmøbler? Trenger du bare et servantskap eller skal hele innredningen byttes ut? Er du kanskje ute etter en liten baderomsinnredning som passer til ditt bad, enten du bor i en leilighet eller hus, eller skal pusse opp badet på hytta? Da kan du finne baderomsinnredning 60 cm her på siden. Om du ser etter noe mer med størrelse har vi i tillegg baderomsinnredning 80 cm opp til 100 cm.

Selv om man vanligvis tilbringer kort tid på badet, bør det fortsatt være et hyggelig sted å være. Dessverre blir badet, og spesielt baderomsinnredningen ofte nedprioritert når man skal pusse opp hjemme. Selv om planter, farger og små dekorasjoner raskt kan gjøre et kjedelig bad litt mer spennende, er det vanskeligere å forbedre et gammelt og utdatert bad med utdatert baderomsmøbler. 

Heldigvis kan du fine helt nye og moderne løsninger for badet her hos jem & fix. Og det beste? Du kan enkelt montere møblene selv uten å være en erfaren håndverker. Vi har et bredt og rimelig utvalg av skap, speil, servanter og bademiljøer i ulike farger og design.

Baderomsmøbler klart til montering

Hos jem & fix kan du finne forskjellige typer baderomsinnredning, og flere av våre varianter kommer ferdigmontert, og er derfor klare til å settes opp på badet ditt umiddelbart. Så vil du helst at det skal gå fort, kan du velge en av våre ferdigmonterte baderomsinnredninger, med høyskap om du ønsker det. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke følger med armaturer til servantene, og disse må derfor kjøpes separat. Ta gjerne en titt på vårt utvalg av flotte armaturer og servantbatterier her.

Skap et hyggelig bad med hvit eller svart baderomsinnredning

Med baderomsmøbler fra jem & fix kan du raskt og rimelig gi badet ditt en oppdatert, og gjøre det til et avslappende sted som både er funksjonelt og behagelig å være. Her på siden kan du finne ulike typer høyskap og servantskap som du kan benytte for å skape et praktisk bademiljø hvor du kan oppbevare håndklær, rengjøringsmidler, kosmetikk og mye mer. Dette gjør at du slipper et rotete og kaotisk bad som er vanskelig å rengjøre. Våre baderomsinnredninger har et enkelt og tidløst design som passer de fleste boliger. Ta en kikk her på siden og finn akkurat de skapene, speilene og servantene som passer din stil og ikke minst ditt bad.

Hos jem & fix finner du også mange andre produkter som du kan bruke til å innrede badet ditt på en hyggelig og personlig måte.

Kjøp billig baderomsinnredning online her i vår nettbutikk, eller besøk din lokale jem & fix-butikk for å bli inspirert til å innrede ditt drømmebad.