Putekasser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Putekasser til hageputene dine - Se hele utvalget her!

Her på siden finner du hele vårt sortiment av putekasser i forskjellige størrelser og modeller. Vi har både firkantede, runde og vanntette typer, så du finner garantert en som passer innredningen på terrassen eller i hagen din.

En putekasse en god investering hvis du er glad i puter utendørs, og hvis du mangler plass inn til å oppbevare putene på vinterstid eller når været ikke viser seg fra sin beste side. Den kan stå fremme på terrassen eller ute i hagen og ta vare på putene dine.

Flere modeller kan brukes både til oppbevaring og som sitteplass. Du slipper derfor å gjøre plass i boden eller skapet til puteoppbevaring - en putekasse er en mye enklere løsning når putene skal legges bort for vinteren, eller hvis regnværet plutselig melder sin ankomst. Da kan du raskt legge hageputene i kassen sin. Enkelt og greit.

En vanntett putekasse beskytter hageputene dine

Det skiftende været her i landet gjør at vi dessverre ikke kan ha hageputene våre utendørs hele året. Både regn og sol kan slite på putene, og med tiden vil de falme og bli slitt.
Med en vanntett putekasse kan du unngå at dette skjer. Da vil putene holde seg fine i mange år, og fargen bevares.

Hvis du har en terrasse med tak, kan du bruke alle slags putekasser til å ta vare på putene dine. Men hvis du derimot har terrasse uten tak og med mye vær og sol, er en vanntett putekasse en god idé. Den sørger nemlig for å holde terrasseputene tørre i perioder med regn, så de er klare til bruk når solen titter frem igjen.

Bruk putekassen som benk til hagefesten

Flere av våre putekasser kan brukes som ekstra sitteplass, som er praktisk når familien skal samles og flere sitteplasser er nødvendig. De kan også brukes til å oppbevare hageredskaper, barneleker, verktøy og lignende.

Ikke bare har du putene dine lett tilgjengelig, du har også muligheten til å skape ekstra sitteplasser rundt hagebordet. Har du mange puter og trenger mye oppbevaringsplass, kan du samtidig bruke kassen som benk. Da er du godt forberedt for spontane hagefester og hyggelige grillkvelder på sommeren.

Gjør putekassen til en del av innredningen på terrassen

Med hagemøbler kan du skape og innrede ditt eget, personlige sted i hagen eller på terrassen.
Våre putekasser i rotting-look passer godt sammen med hagemøblene i polyrotting, som du også finner i vårt sortiment av hagemøbler. Bruk for eksempel en firkantet putekasse som et alternativ til en hagestol eller benk.

I sortimentet vårt kan du også finne en liten, rund putekasse, eller puff som den kalles. Denne kan du enkelt flytte rundt og bruke til å oppbevare småsaker i, eller den kan brukes til å kjøle ned mat- og drikkevarer en varm sommerdag. En putekasse av denne størrelsen er perfekt å bruke som fotskammel når du sitter i favorittstolen i hagen og kjenner solen varme.

Kjøp oppbevaring til hageputene hos jem & fix

Du kan kjøpe putekasser til dine hageputer i din lokale jem & fix-butikk, eller bestille online her på siden. Vi har et bredt utvalg av putekasser i høy kvalitet - til lavpris. Om du trenger nye hageputer kan du finne et bredt utvalg under kategorien hageputer. Kjøp allerede i dag for å gjøre stundene på terrassen enda hyggeligere.