Vi bytter julegaver t.o.m. 31. januar 2023 - husk å ta med kvitteringen. Les mer om bestilling/levering innen jul her.

Putekasser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

En putekasse kan beskytte hageputene dine>

Det er ingenting som er bedre enn å sitte og nyte solen i en myk hagestol. Men det skiftende været i Norge gjør det likevel umulig å ha hageputene ligge ute hele tiden. Både regn og sol kan være hardt for hageputene og kan med tiden gi dem et falmet og kjedelig utseende som du sikkert ikke er interessert i. Du kan derfor ta godt vare på hageputene og bevare utseende deres med en hendig putekasse til oppbevaring av hageputene. En putekasse en virkelig god investering, spesielt hvis du mangler plass i hageskuret i og med at den kan stå på terrassen og beskytte putene i alle værforhold. Og så har en putekasse massevis av plass i tillegg til oppbevaringsplass for hageputene dine, uansett størrelse på hageputene. Og det fungerer ikke en gang bare som puteoppbevaring.
Flere av våre putekasser kan også brukes som ekstra sitteplasser, akkurat som de kan også brukes til oppbevaring av hageredskaper, verktøy osv. Med en putekasse har du ikke bare putene dine lett tilgjengelige, du har også muligheten til raskt å skape ekstra sitteplasser rundt hagebordet eller andre steder på terrassen. En putekasse kan også fungere som en hagebenk som du kan sette rundt omkring i hagen. Du kan for eksempel style putekassen din under et epletre og få enda et flott sted å nyte solen.

Putekasser i mange størrelser og utgaver

Vi har putekasser i en rekke størrelser og former. En putekasse fås i både kvadratiske og runde utgaver, så du kan garantert finne en putekasse som passer innredningen på terrassen. Trenger du en stor putekasse med masser av oppbevaringsplass, kan du samtidig glede deg over å få ekstra plass til gjestene rundt hagebordet. Vår store putekasse med 400 liter oppbevaringsplass har utvendige mål på hele 129 x 70 x 62,5 cm. og kan bære opptil 220 kilo, så her er det god plass til å sitte og nyte solen. Med en stor putekasse trenger du ikke kjøpe en haug med ekstra hagestoler hvis du går med planer om å holde en hagefest eller invitere naboene til en grillkveld - her får du nemlig tre ekstra sitteplasser slik at du raskt kan dekke opp til flere gjester.

Innred terrassen med en putekasse

Med hagemøbler som hagestoler, hagebord og loungesett er det enkelt å skape og innrede ditt eget personlige, hyggelige miljø på terrassen eller i hagen. Men visste du at du kan også bruke en putekasse til å understreke din personlige stil på terrassen og skape et hyggelig og romslig utendørsmiljø? Våre putekasser er laget i rotting-look og passer virkelig godt sammen med mange av hagemøblene våre i poly-rotting som du også finner i vårt sortiment. Bruk for eksempel en firkantet putekasse som et alternativ til hagestoler eller hagebenk - her det er masse plass til flere personer og samtidig som at putekassen fortsatt kan brukes for oppbevaring. En rund putekasse, som du også finner vårt sortiment, kan du enkelt sette forskjellige steder på terrassen eller i hagen, avhengig av hvor solen er. Den runde putekassen er både koselig og super praktisk og har en perfekt størrelse til å bli brukt som fotskammel når du sitter i din favoritthavestol og slapper av i solen.

Se vårt store utvalg av flotte og komfortable hageputer samt praktiske putekasser på denne siden eller stikk innom din lokale jem & fix og få inspirasjon til å gjøre stundene i hagen og på terrassen enda hyggeligere. Se også vårt stor utvalg av flotte og billige hagemøbler til hage, balkong eller terrasse.