Dørmatter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Dørmatter i alle former og størrelser

Du bruker dørmatten hver dag, og selv om den blir ristet og støvsugd regelmessig, vil den aldri bli helt ren. Derfor har vi i jem & fix et stort og variert utvalg av billige dørmatter, så du med god samvittighet kan kaste ut den gamle og kjøpe en ny modell i stedet. Vi har dørmatter for enhver smak, for eksempel klassiske gummimatter og smussmatter som passer i ethvert hjem.

Ønsker du å gi deg og dine gjester en mer personlig velkomst, har vi også et utvalg av morsomme dørmatter og kokosmatter med farger og motiver. Det er derfor rikelig anledning til å finne en dørmatte som passer stilen i ditt hjem.

Alle våre dørmatter fås i god kvalitet og til lave priser. Hos jem & fix finner du dessuten dørmatter som tåler å bli vasket, så du trenger ikke se på en møkkete matte etter at barna har vært ute og lekt hele dagen og kommer med skitne støvler. I tillegg finner du både dørmatter til bruk både ute og inne i huset. Se vårt store utvalg av dørmatter på denne siden eller stikk innom jem & fix og kjøp din nye dørmatte til lave priser.