Arbeidslamper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Flere kategorier

Arbeidslamper med LED-lys

Når du skal starte med et gjør-det-selv-prosjekt er det viktig at du har de beste arbeidsforholdene, og det innebærer blant annet riktig lys. I jem & fix har vi alt du trenger til dine mange bygge- og oppussingsprosjekter, og det betyr også at du finner et godt utvalg av arbeidslamper hos oss. Med en arbeidslampe har du masse av lys til arbeidet, og er for eksempel god å ha om du skal male innendørs.

Her kan velge blant flere forskjellige lamper i ulike prisklasser. Skal den nye arbeidslampen din stå på et stativ, eller skal du kunne henge den opp på veggen? Du kan også vurdere om du ønsker en lampe med innebygd sensor som automatisk slår på lyset ved bevegelse. Alle arbeidslampene våre kan du finne her på siden, og alle har LED-pærer, som gir deg et kraftig lysutbytte, og samtidig bruker minimalt med energi. Derfor er en arbeidslampe fra jem & fix også et miljøvennlig valg.

Kjøp din nye arbeidslampe online her hos jem & fix, eller ta gjerne turen innom din nærmeste jem & fix-butikk allerede i dag.