Hageredskaper for barn


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hageredskaper for barn

Hageredskaper for barn, mye moro for barn i hagen

Ta barna med i hagen og bruk tid med dem når hagen skal stelles. Det vil være ekstra moro for barna hvis de også har egne hageredskaper, og du finner i denne kategorien et bredt utvalg av hageredskaper for barn. Hageredskapene har en størrelse som passer barna slik at de kan styre verktøyene og gi en hånd med i hagen.

I jem & fix har vi forskjellige hageredskaper for barn som gir mye moro for barna å hjelpe i hagen.
 

Håndredskaper for barna

Hagearbeid trenger ikke bare være for de voksne i familien. Barna kan lett bli med og de vil helt sikkert elske å kunne stelle i hagen. Det kan være, de må ha en egen plantekasse eller et stykke av kjøkkenhagen der de kan plante det de vil? Her kan det være en god hjelp å ha håndredskaper til barna slik at de kan grave og rive jorden når det er plantet. Det er morsomt for dem å følge med på hvordan planter gror og lære å ta vare på hagen, og det er absolutt mange barn som gjerne vil ta en tur i hagen.

For hagearbeid trenger du selvfølgelig også noen hagehansker, og de er også tilgjengelige i barnestørrelse, slik at de små kan bli med.
 

Trillebår og spader for barn

Hvis hageavfallet må kjøres bort, eller hvis det trengs litt større hull, kan barna også hjelpe. En junior trillebår egner seg for de yngste hageinteresserte, og det er plass til jord, hageavfall eller kanskje hageverktøy når du transporterer rundt i hagen. Det er også spader i barns høyde, slik at de kan gi en tur med når du graver større hull i hagen.

I denne kategorien finner du vårt utvalg av hageredskaper for barn. Flere er tilgjengelige i sett, slik at de kan komme godt i gang når hagearbeidet kaller. Og du får mange gode timer i hagen sammen når de faktisk kan hjelpe og styre verktøyene fordi de er laget i en passende størrelse. Bestill hageredskapenen til barna i dag og få dem levert på døra eller besøk din lokale jem & fix.