Loungemøbler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Loungemøbler til hagen

Hvis du har god plass på balkongen eller terrassen, kan du bruke plassen til å lage en koselig sofastemning utendørs med et loungesett. Loungemøbler inviterer deg til å slappe av, og de er et populært valg når du lager et uterom på terrassen eller balkongen. Du kan lage et hjørne med en fin utesofa, eller velge en lenestol hvor du kan sitte avslappet og lese en god bok. Det er mange muligheter med loungemøbler, og her på siden har vi samlet et bredt utvalg av loungesett og loungemøbler, slik at du kan komme i gang med å innrede utemiljøet ditt.

Se hele utvalget av loungemøbler her på siden.

Velg riktige loungemøbler

Det er flere hensyn å ta når du skal velge hagemøbler. Start med å vurdere hvor stort settet skal være, slik at du kan sjekke hvilke alternativer du har. Størrelsen på møblene avhenger selvsagt av hvor mye plass du har, og hvor mange det må være plass til. I jem & fix har vi satt sammen et utvalg av loungemøbler som skal passe inn i enhver hage. Vi har loungesettene med sofa, stoler og bord til den store terrassen, og mindre sofaer og 2-seters loungesofaer til balkongen eller en mindre terrasse.

Hvilket materiale skal loungesettet være i?

Tenk deretter på materialet på loungesettet. Mange utemøbler er laget av polyrotting, som er et kunstmateriale som er både slitesterkt og holdbart, og som samtidig krever lite vedlikehold. Regelmessig rengjøring er nok når det gjelder polyrotting, og hvis du kjøper et trekk til settet, kan det stå ute hele året. Polyrotting brukes derfor mye til hagemøbler, og de fleste loungemøblene i jem & fix er også laget av polyrotting. I tillegg har vi loungesett, som er laget av aluminium og med myke puter. Aluminium, som polyrotting, krever også kun minimalt med vedlikehold. Og hvorfor ikke bruke tid på å slappe av på terrassen i stedet for å ordne hagemøblene?

De fleste loungesettene har puter, og du kan se på det enkelte settet om de er inkludert eller ikke. Ellers har vi et utvalg av hageputer som kan brukes på salongmøblene. Når du har funnet riktig materiale, er det bare å velge riktig design. En stor sofa og et par stoler? Eller én stor sofa? Og hvilken farge skal den ha? Det er mange alternativer, og på denne siden kan du se hele vårt utvalg.

Velg noe annet enn det klassiske loungesettet

Hvis du ikke har plass til det klassiske loungesettet, eller hvis du vil ha noe annet å slappe av i, har vi også et variert utvalg av andre hagemøbler. Store solsenger eller sofaer for 2 personer er noen av møblene som kan være et alternativ til loungesettet. Du kan bestille online og få møblene levert direkte til adressen din, eller du kan se varene i din lokale jem & fix-butikk. Og du kan også utforske våre andre hagemøbler og hagemøbelsett både på nett og i butikk.

Vi har også et bredt utvalg av tilbehør som parasoller, terrassevarmere og annet tilbehør til hagen, slik at du kan gjøre uteområdet ordentlig hyggelig.