Hagebord


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hagebord for terrassen og hagen>

Leter du etter en hagebord til hagen eller terrassen?

Hos jem & fix finner du et stort utvalg av billige hageborder som passer alle typer hager, terrasser og balkonger. Samle familien ved hagebordet om sommeren ved hagebordet, som det naturlige samlingsstedet på terrassen eller balkongen det er her vi nyter en kald drink med venner, og det er her vi samles med familie og griller og nyter det gode været.

Har du en stor hage kan du også med fordel plassere flere bord rundt omkring i hagens kriker og kroker og på den måten kan du skape et personlig hagemiljø hvor du kan alltid finne et sted hvor du kan nyte solstrålene og hagens mange dufter. 

Hagebord i mange forskjellige utgaver

I jem & fix har vi mange forskjellige typer hagebord i alle størrelser, design og materialer. For eksempel har vi et stort utvalg av nonwood hagebord som utmerker seg ved å være UV- og værbestandig, og derfor kan stå ute i all slags vær uten å ta skade. Nonwood hagebord egner seg slik godt til for eksempel. balkonger der det er ikke finnes mulighet for oppbevaring om vinteren. I tillegg til hagebord i nonwood og polyrattan har vi også flere hagebord i tre, plast og metall, samt et praktisk sammenleggbart bord til campingturen. Og uansett om du har god eller mindre plass er det også et hagebord som passer din hage.

Et hagebord trenger ikke nødvendigvis være firkantet se for eksempel vårt store utvalg av runde hagebord i glass, metall og stål. Er du ute etter et lite hagebord i kafé-stil som passer til balkongen finner du det her i vårt utvalg av bord. 

I jem & fix, har vi bord i en rekke størrelser og prisklasser, fra den tradisjonelle bord for to til det klassiske bord med plass til hele familien.