Hagebord


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hagebord til terrassen og hagen

Når det er sommer, og solen skinner, samles vi gjerne med familie og venner ute i hagen. Da blir hagebordet og de andre møblene fort et samlingspunkt. 


Derfor er det en god idé å være ute i god tid, så du kan få nettopp det bordet som passer best i hagen din, på terrassen eller balkongen.


Er du på utkikk etter et nytt hagebord til sommeren, så har du kommet til rett sted. Her hos jem & fix får du både store og små bord som passer perfekt inn i hagen din.

Vedlikeholdsfrie hagebord

Hos jem & fix finner du bord i vedlikeholdsfrie materialer, som aluminium og nonwood - et plastmateriale som ser ut som tre. Fordelen med disse bordene er at de tåler å stå ute i alle slags vær. Men selv om bordene tåler mye, anbefaler vi likevel overtrekk til hagemøblene, så de er beskyttet når de ikke er i bruk.

Trenger du et lite eller stort bord i hagen?

Valg av materiale er viktig, men størrelsen på bordet er nok vel så viktig for mange. Det avhenger først og fremst av hvor mye plass du har tilgjengelig. Deretter er det lurt å tenke på hvor mange som skal få plass rundt bordet. Er dere en stor familie med fire barn, kan et av de større bordene være et godt valg. Om du bor alene, eller har en mindre familie, kan et mindre bord være en god løsning. Og om dere får behov for ekstra plass, kan et uttrekkbart hagebord være et godt alternativ. Eller så kan et sammenleggbart bord være greit å ha ved festlige anledninger både ute og inne.

Billige hagebord hos jem & fix

Hos jem & fix finner du et bredt utvalg av hagemøber, til lavpris. Så er du ute etter et nytt bord til hagen, kan du garantert finne et her på siden. Bestill online eller besøk din nærmeste jem & fix butikk om du ønsker å utforske sortimentet med egne øyne. Sjekk lagerstatus før du drar i butikk, så slipper du bomtur. Når du har funnet et bord, kan du se nærmere på vårt utvalg av hagestoler, så kan du sitte godt ved det nye bordet.