Bord/benkesett


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Bord-benkesett for hagen>

Leter du etter en bord/benkesett til hagen eller terrassen?

Hos jem & fix finner du et stort utvalg av billige bord-benkesett som passer alle typer hager. Samle familien ved bord-benkesettet. Om sommeren er bord-benkesettet det naturlige samlingsstedet i hagen, der vi nyter en kald drink med venner, og det er her vi samles med familie og griller og nyter det gode været.

Har du en stor hage kan du også med fordel plassere flere bord-benkesett rundt omkring i hagens kriker og kroker og på den måten kan du skape et personlig hagemiljø hvor du kan alltid finne et sted hvor du kan nyte solstrålene og hagens mange dufter. Hvis du er typen som ofte holder grill- eller sommerfest, er et bord-benkesett en virkelig god løsning for din hage. Her er det nok av sitteplasser og bordplass slik at du kan dekke opp til det virkelig store grillbordet.

Bord-benkesett i mange forskjellige utgaver

I jem & fix har vi mange forskjellige typer bord-benkesett i alle størrelser, design. Nyt solen på et bord-benkesett med plass til hele familien En godt plassert hagebenk eller et praktisk bord-benkesett kan fort bli ditt nye yndlingssted i hagen eller på terrassen, og det trenger absolutt ikke koste så mye. Selv en enkel, rimelig hagebenk kan bidra til å skape en intim og koselig atmosfære under for eksempel epletreet eller mot en solfylt vegg.

I jem & fix, har vi benker i en rekke størrelser og prisklasser, fra den tradisjonelle hagebenken med rygg og armlener til det klassiske bord-benkesettet med plass til hele familien.