Servantbatterier


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Servantbatterier for enhver smak

Skal du kanskje i gang med å pusse opp badet? Et nytt servantbatteri er kanskje ikke det første du tenker på når du skal planlegge drømmebadet ditt. Men likevel er blandebatteriet som det også kalles - en av de små detaljene som bidrar til å sette prikken over i-en på servanten din, så det nye badet ditt blir akkurat som du har forestilt deg. 

I dag er en kran nemlig ikke bare en vannkran, men tjener i like stor grad et estetisk formål som et praktisk. Derfor kan du også finne kraner og inventar i mange forskjellige modeller og varianter - alt fra enkle servantbatterier i moderne, stilrene finisher til de mer klassiske og detaljrike blandebatteriene med ett grep for både varmt og kaldt vann.

Kjøp servantbatterier til badet ditt hos jem & fix

I jem & fix har vi et stort og variert utvalg av flotte og rimelige blandebatterier slik at du kan velge akkurat den modellen som passer din stil og baderomsinnredning. Felles for dem alle er at de er av høy kvalitet. I vårt sortiment finner du, blant annet stilrene og populære Grohe servantbatterier. Se også utvalget av våre blandebatterier til kjøkken her.

Se hele utvalget her på siden eller besøk din nærmeste jem & fix butikk allerede i dag.