Koster


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Koster til terrasse og fortau

Feiearbeid er ikke den morsomste oppgaven i hus og hage, men har du de riktige redskapene kan jobben likevel bli enklere og mer fornøyelig. En kost hvor hodet faller av eller børsten er slitt er ikke lett å arbeide med, og er du på jakt etter en ny kost har du havnet på rett sted. Her hos jem & fix har vi mange forskjellige koster i ulike kvaliteter, prisklasser og størrelser så du kan finne den kosten som passer ditt behov.

Skal du velge en kost med myk eller stiv bust?

En kost hører hjemme i boden, og den kan komme til nytte hele året rundt. Både når du skal feie terrassen for blader, eller når fortauet skal ryddes for snø eller skitt. Her finner du et utvalg av koster for ulike formål til en god pris. Alt fra feiekoster med litt mykere bust til den klassiske gatefeierkosten med trehåndtak og stivere, rød bust.

Skal du ha en kost som kan brukes både innendørs og utendørs? Eller foretrekker du en kost som er spesielt beregnet for utendørs bruk? Vi har også et feiesett med kost og brett, samt feiekoster i mindre størrelser, slik at du med god samvittighet kan sette ut feieoppgavene til ungene. Kanskje trenger du en virkelig god kost som vil vare i mange år fremover? Da kan en kost fra Fiskars være et godt valg. Se hele vårt utvalg her i nettbutikken, eller ta turen til din nærmeste jem & fix butikk om du ønsker å se varene på nært hold før du eventuelt kjøper.