Vi beklager, det er dessverre ikke mulig å betale med gavekort på nettbutikken for øyeblikket. Vi jobber med å løse dette så fort som mulig.

Koster


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Koster til terrasse og fortau

Feiearbeid ligger i den lette enden av skalaen når det gjelder oppgaver i hus og hage. Men det betyr ikke at redskapene ikke trenger å være i orden.

I jem & fix har vi mange forskjellige typer koster i forskjellige kvaliteter og prisklasser. En kost er nyttig i mange sammenhenger hele året. Både når du skal feie terrassen for blader, eller når fortauet skal ryddes for snø eller skitt. Derfor finner du hos jem & fix et utvalg av koster for ulike formål. Alt fra feiekoster med litt mykere bust til den klassisk gatefeier kosten med trehåndtak og stiv, rød bust.

Skal du ha en kost som kan brukes både innendørs og utendørs? Eller foretrekker du en kost som er spesielt beregnet for utendørs bruk? Du finner alt i jem & fix´ store og billige utvalg. Vi har også et feiesett med kost og brett, samt feiekoster i mindre størrelser, slik at du er i god samvittighet kan sette ut feieoppgavene til ungene. Eller trenger du en virkelig god kost som sikrer deg en god arbeidsstilling når det tørre høstløvet skal feies sammen? Da er det en Fiskars-kost med ergonomisk design skal du ha tak i. Alle våre koster til markedets laveste priser.