Termometre


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Termometer og værstasjoner

Unngå å bli overrasket av kulde og vind om morgen med et utendørs termometer eller en hendig værstasjon. Hos jem & fix får du et termometer i alle former og størrelser, og du kan finne hele vårt utvalg her på siden.

Du kan for eksempel få et klassisk, enkelt og hvitt termometer i plast som kan henges både innendørs og ute eller et mer dekorativt og gammeldags termometer i svart metall med fine tall på sidene, som kan også monteres på veggen.

De fleste av våre termometre kan også brukes både inne og ute. Vi du heller ha et mer moderne termometer, fås det også et digitalt termometer i jem & fix, som viser deg den nøyaktige temperaturen. Disse fås både som trådløse eller med ledning og kan måle temperaturen i både celsius og fahrenheit.

Hos jem & fix vil du også finne et utvalg av trådløse værstasjoner som kan måle fra 0 til 50 grader innendørs og helt ned til -20 grader utendørs. Disse kommer med adapter og LCD, og kan, i tillegg til å vise temperaturen inne og utenfor på samme tid, vise klokkeslett og dato. Kjøp ditt nye termometer eller værstasjon på din lokale jem & fix butikk