Vi beklager, det er dessverre ikke mulig å betale med gavekort på nettbutikken for øyeblikket. Vi jobber med å løse dette så fort som mulig.

Skuffer og spader


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Skuffer & spader i høy kvalitet

Med de riktige redskapene går arbeider mye raskere, og det gjelder også i høy grad hagearbeid.

Skal du i gang med et graveprosjekt i hagen eller kjøkkenhagen? Så kjøp en skuffel eller spade i jem & fix. Uansett hvilken type gravearbeid du skal i gang med, blir det mye lettere med en god skuffel eller spade. Men det er ikke helt likegyldig hva slags skuffel eller spade du bruker til de ulike oppgavene. For eksempel er en staudespade ikke veldig nyttig for dedikert gravearbeid. Her er en helt klassisk spade eller krafse det mest effektive verktøyet. Så vurdere først hva du trenger å bruke din nye skuffel eller spade til.

I jem & fix finner du mange ulike skufler og spader til alle formål. I vårt sortiment finner du alt fra spisspade til graving av røtter i staudebedet, kantstikkspade, krafser og profesjonelle spader, som egner seg godt til graving av grøfter og andre tunge graveoppgaver. I vårt utvalg finner du flere skufler og spader fra Fiskars, som kjennetegnes ved å være utført med høy og robust kvalitet, og som er utviklet spesielt med sikte på å opprettholde en god arbeidsstilling.. Derfor er alle skuffer og spader fra Fiskars utført i en ergonomisk design.