Skuffer og spader


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Skuffer & spader i høy kvalitet>

Med de riktige redskapene går arbeidet raskere, og dette gjelder også hagearbeid. Skal du i gang med et graveprosjekt? Hos oss i jem & fix kan du finne et utvalg av skuffer og spader som passer ditt hageprosjekt. Her skal vi gi deg en oversikt over hvilke skuffer og spader som egner seg til ulike oppgaver. For eksempel er en staudespade ikke veldig nyttig for dedikert gravearbeid. Her er en helt klassisk spade eller krafse det mest effektive verktøyet. Så vurder først hva du trenger din nye skuffe eller spade til.

Velg en spade som passer ditt prosjekt

Hos jem & fix finner du mange ulike skuffer og spader til en rekke formål. I vårt sortiment finner du stikkspader som passer til vending av hard jord når blomster, trær og busker skal plantes ut, krafser til planering og profesjonelle anleggsspader som egner seg godt til graving av grøfter og tyngre graveoppgaver, betongskuffer som er et ypperlig hjelpemiddel til støping og grovretting av betong, og skal du avgrense et blomsterbed vil en kantskjærer være et egnet valg.

Fiskars spader og skuffer

I vårt utvalg kan du også finne flere skuffer og spader fra Fiskars som kjennetegnes av robusthet, høy kvalitet og ergonomisk design. Fiskars Classic er en serie med produkter som er laget for å vare i mange år, og velger du å gå til innkjøp av en av våre Fiskars spader eller skuffer vil du få et kvalitetsprodukt som kommer til å vare lenge, og her får du dem til en god pris. Ta en titt på utvalget her på siden, og finn det graveredskapet som passer ditt prosjekt. Du kan bestille varene her på nettsiden eller så kan du besøke din lokale jem & fix butikk hvis du ønsker å se produktet før du kjøper.