Benkeplater


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Benkeplater i heltre eller laminat

Vurderer du å skifte ut benkeplaten på kjøkkenet ditt? Trenger benkeplaten i vaskerommet en oppdatering? Eller vil du lage et skrivebord, salongbord eller lignende selv, finner du rett plate for prosjektet ditt her på jem & fix. Vi har et bra utvalg av benkeplater i heltre, akkurat som vi også har benkeplater i laminat, som er et billig alternativ. Begge typer er tilgjengelige i forskjellige tresorter og overflater, og det gir deg et svært bra utvalg å velge mellom.

Hos jem & fix, og vi har to typer benkeplater, og du kan lese mer om dem her:

 

  • Benkeplater i heltre

En massiv bordplate av tre er det riktige valget om du er til den vakre strukturen og fargen i treet. Benkeplater av tre er tilgjengelige i mange forskjellige tresorter, for eksempel nyatoh, eik eller bøk. Her kan du velge hvilken type tre du liker best og som vil passe til rommet der benkeplaten skal monteres. Fordelen med å velge en benkeplate i tre er hvis den får noen riper og skraper, kan den slipes ned og oljes slik at den ser ut som ny. Den har generelt lengre holdbarhet enn for eksempel laminatbenkeplater, og muligheten til å slipe den ned og gi olje betyr også at benkeplaten kan holdes ryddig i mange år, slik at du ikke blir lei av å se på den.

 

  • Benkeplater i Laminat

Hvis du vil ha en billig benkeplate, velg en laminatbenkeplate. Prisen er et av de største argumentene for en benkeplate i laminat, og det er mye penger som kan spares sammenlignet med en solid bordplate. Den har en kortere levetid enn en benkeplate i tre. Laminerte benkeplater er enkle å rengjøre og krever praktisk talt ingen vedlikehold. De kan ikke slipes og friskes opp, men hvis du tar godt vare på det og unngår å sette varme ting på benkeplaten, kan du glede deg over det i mange år.

En stor fordel med laminat er også de mange alternativene for valg av overflate. Her kan du for eksempel velge en sort benkeplate eller en hvit benkeplate om du ønsker det, akkurat som laminatbenkeplatene også er tilgjengelige med overflater i forskjellige tresorter og granitt. Så selv om det ikke er en solid benkeplate, kan den fortsatt se ut som tre eller granitt.

Kjøkkenplater i tre eller laminat

Utskifting av kjøkkenplaten kan gjøre en stor forskjell på kjøkkenet, uten det må koster en formue, som når du må bytte hele kjøkkenet. Så det kan gi ditt nåværende kjøkken et lengre liv, og det er verdt å vurdere, om du ikke liker din benkeplate, eller den har blitt kjedelig å se på. Om du skal velge tre eller laminat som kjøkkenbenk, avhenger av hva du liker, vil betale, og hvor mye vedlikehold du er klar til å gjøre.

Som kjent er smak og behag forskjellig, og dette gjelder selvfølgelig også kjøkkenplater. Så om du velger en benkeplate av tre til kjøkkenet eller en i laminat, er helt opp til din personlige smak og stil. Som skrevet er plater av tre dyrere og krever mer vedlikehold enn en benkeplate i laminat. Men den holder også vanligvis lenger enn benkeplaten i laminat, og den kan friskes opp med sliping og ny olje.

En kjøkkenplate i laminat er derimot lett å vedlikeholde, og da betyr prisen sannsynligvis også at du ikke er så følsom for det, så hvis det er barn i hjemmet, kan det være et godt valg. Ingen av de to bordplatene er egnet til å sette på varme ting, men skulle skaden oppstå, er det lettere å reparere bordplaten av tre.

Ny benkeplate til vaskerommet eller badet

Det er ikke bare på kjøkkenet du kanskje trenger å skifte ut benkeplaten. Vaskerommet og badet kan også trenge fornyelse, og her kan du selvfølgelig også bruke benkeplater fra jem & fix. Her gjelder samme forhold som når du velger en kjøkkenbenk, og det kan være fint å velge samme benkeplate for både kjøkken, vaskerom og bad for å skape en forbindelse i hjemmet.

Gjør-det-selv-prosjekter med benkeplater

Benkeplater er også velegnet hvis du vil bygge et eget skrivebord eller har andre gjør-det-selv-prosjekter i tankene. Det kan være en benk, salongbord eller andre møbler - bare fantasien setter grenser. Hvis du er ute etter en plate til pulten, kan benkeplatene våre lett brukes til det. Hos jem & fix finner du også et bredt utvalg av bordbein og tilbehør til bord, slik at du kan få alt du trenger for å lage et skrivebord.

Kjøp kjøkkenbenk hos jem & fix