Snørydding


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Redskaper til vinterens snørydding

Har du forberedt deg på sesongens snøfall? Selv om snøen lyser opp de mørke ettermiddagene, og skaper en koselig vinterstemning, kan den også skape enkelte utfordringer. Nysnø betyr ofte glatte veier og fortau, nedsnødde biler, og innkjørsler som må måkes. Da kan det være greit å ha snøredskapene på plass i god tid slik at snøryddingen blir en overkommelig oppgave.

Både snøskuffer og snøryddere er designet for å effektivt måke bort snøen. Ligger det et tynt lag med snø ute, kan du finne frem en kost og enkelt feie bort snøen. Men har det kommet flere centimeter med snø må kraftigere snøredskaper tas i bruk. Den klassiske snøskuffen er alltid et godt valg, men har det kommet store mengder snø som du vil fjerne raskt, kan en større snørydder også være et godt alternativ. Snøskuffer veier normalt litt mindre enn vanlige hagespader, og egner seg derfor svært godt til å fjerne tung og våt snø.

Her hos jem & fix kan du finne et bredt utvalg av ulike redskaper, som kan gjøre det enklere å komme i mål med snøryddingen.

Snøredskaper fra Fiskars

Her på siden har vi et bredt utvalg av snøredskaper fra Fiskars. Så om du velger en lett snøskuffe med et plastblad, en klassisk snøskuffe med aluminiumsblad og treskaft, eller om du har behov for en stor snørydder til å måke en innkjørsel eller hyttetomt, kan du finne det her på siden. Redskapene er ergonomisk utformet slik at du kan fjerne snøen uten å overbelaste ryggen, spesielt om den fysiske formen er relativt god. Med et snøredskap fra Fiskars vil du få et kvalitetsprodukt som er laget med utgangspunkt i ergonomi og god brukervennlighet, som du kan dra nytte av i mange år fremover.

En snøfreser kan fjerne store mengder snø

Skal du rydde snø på et stort område, kan en snøfreser være til god hjelp. En av fordelene ved å investere i en snøfreser er at du slipper å gjøre det tunge arbeidet med snøryddingen selv - snøfreseren gjør jobben for deg. En snøfreser fungerer ved at den kjører over snøen og snøen kastes til siden. Dette er et noe dyrere alternativ enn en klassisk snøskuffe eller snørydder, men den vil spare deg for mye tid om du har et stort område å rydde snø på, eller om du bor på et sted i landet der behovet for snørydding oppstår oftere.

Hvilken snøfreser du bør velge avhenger derfor av ditt behov. Har du en stor innkjørsel, eller en stor tomt på hytta der snøen kommer i store mengder og ligger lenge, kan en kraftigere snøfreser være god å ha. Har du derimot en mindre innkjørsel, kan en mindre snøfreser gjøre jobben, og den kan med fordel kombineres med en snøskuffe.
Her kan du finne en rekke snøfresere til vinterens snørydding fra MDT til lavpris.

Trenger du veisalt eller strøsand?

Når snøen er fjernet, er det tid for å finne frem veisaltet så du unngår at det blir isete og glatt. Saltet strøs utover på trappen, inngangspartiet eller innkjørselen hvor du har måkt bort snøen. Foretrekker du et saltfritt alternativ har vi også både strøsand og vinterstrø her på siden. Når du har måkt snø og saltet eller strødd, blir det straks tryggere for hele familien å bevege seg utenfor. Og er du bileier kan en isskrape komme godt med.

Finn snøredskaper til snøryddingen hos jem & fix - til lavpris!

Her kan du utforske vårt store utvalg av snøredskaper, deriblant snøskuffer, snøryddere, snøfresere, veisalt og strø, slik at du kan komme deg helskinnet gjennom en snørik vintersesong. Så om du foretrekker den tradisjonelle snøskuffen, eller om valget faller på en mer moderne snørydder eller snøfreser, finner du alt du trenger til snøryddingen her. Se sortimentet og kjøp online, eller ta turen innom din lokale jem & fix butikk.