Vi beklager, det er dessverre ikke mulig å betale med gavekort på nettbutikken for øyeblikket. Vi jobber med å løse dette så fort som mulig.

Snørydding


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Alt til vinteren snørydding

Har du husket å tenke på vinterens snørydding? Selv om nyfalt snø ser vakkert ut og lyser vintermørket, er det strenge regler for snørydding. For til tross for det uskyldsrene ytre er snø og is hver vinter årsak til mange fall og ulykker på grunn av manglende snørydding. Men med riktige redskaper og maskiner kan du gjøre snøryddingen i oppkjørselen og på fortauet lett som en lek. Først og fremst er en god snøskrape helt uunnværlig hvis du skal ha en sjanse til å få skyflet fortauet og oppkjørselen fri. Deretter er det viktig å salte alle steder der det kommer fotgjengere, så de ikke glir som Bambi på isen, men har en sjanse til å stå stødig.

Hos jem & fix finner du en rekke artikler for snørydding, som snøredskaper, snøskuffe og veisalt. Enten du foretrekker den gammeldagse snøskuffen eller du ønsker deg nyere og mer effektive snøryddemaskiner, for eksempel en elektrisk snørydder eller snøfreser for å fjerne snøen, finner du alt snøfjerning i jem & fix. På siden her finner du dessuten veisalt i flere mengder, så du kan komme helskinnet gjennom snøsesognen. Gå på jakt etter nye redskaper og maskiner til lave priser, og kom enklere gjennom vinterens snøfjerning.