Snørydding


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Redskaper til vinterens snørydding

Har du forberedt deg på sesongens første snøfall? Selv om snøen lyser opp de mørke ettermiddagene og kveldene, og skaper en koselig vinterstemning, kan den også skape enkelte utfordringer. Nysnø betyr som oftest glatte veier og fortau, og man kommer ikke utenom nedsnødde biler og innkjørsler som må måkes. Da kan det være greit å ha de nødvendige snøredskapene på plass i god tid. Med gode redskaper blir snøryddingen en mer behagelig opplevelse, og du kan enkelt og raskt få fjernet snøen.
Her hos jem & fix finner du et bredt utvalg av ulike redskaper til snørydding, som kan gjøre det lettere for deg å komme i mål med snøryddingen.

Snøskuffer til snørydding

Ligger det et tynt lag med snø ute, kan du kanskje nøye deg med å finne frem en kost og feie snøen bort. Men har snøen derimot lagt seg i et tykkere lag, holder det ikke å kun bruke kosten. Da må de kraftigere snøredskapene frem. Den klassiske snøskuffen er alltid et godt valg, men dersom det har kommet store mengder snø som du gjerne vil fjerne raskt, kan en stor snørydder være et godt alternativ. Både snøskuffer og snøryddere er designet for å effektivt måke bort snøen, og de er ergonomisk utformet slik at man kan ta på seg jobben med å fjerne snø uten å overbelaste ryggen, spesielt dersom man er i forholdsvis god fysisk form. Snøskuffer veier normalt litt mindre enn vanlige hagespader, og egner seg derfor svært godt til å fjerne tung og våt snø.

Snøredskaper fra Fiskars

Hos jem & fix har vi et bredt utvalg av snøredskaper fra Fiskars. Uansett om du velger en lett snøskuffe med et plastblad, eller en klassisk snøskuffe med aluminiumsblad og treskaft, eller om du har behov for en stor snørydder til å måke en innkjørsel eller hyttetomt, kan du finne det her. Med et snøredskap fra Fiskars vil du få et kvalitetsprodukt som er laget med utgangspunkt i ergonomi og god brukervennlighet, som du kan dra nytte av i mange år fremover.

En snøfreser kan fjerne store mengder snø

Skal du rydde snø på et stort område, kan en snøfreser være til god hjelp. En av fordelene ved å investere i en snøfreser er at du slipper å gjøre det tunge arbeidet med å måke snø selv, snøfreseren gjør jobben for deg. En snøfreser fungerer ved at den kjører over snøen og snøen kastes til siden. De er naturligvis et dyrere alternativ enn en snøskuffe eller snørydder, men den vil spare deg for mye tid dersom du har et stort område å rydde snø på, eller om du bor på et sted i landet der det snør ofte.
Hvilken snøfreser du bør velge avhenger derfor av ditt behov. Har du en stor innkjørsel, eller en stor tomt på hytta der snøen kommer i store mengder og ligger lenge, kan en kraftigere snøfreser være god å ha. Har du derimot en liten innkjørsel, kan en mindre snøfreser være god nok, og et godt tilskudd til snøskuffen.
Her på siden kan du finne forskjellige snøfresere fra MDT til lavpris.

Veisalt mot glatte fortau og inngangspartier

Når snøen er fjernet, er det tid for å finne frem veisaltet så det ikke blir isete og glatt. Veisaltet strøs utover på trappen, inngangspartiet eller innkjørselen hvor du har måkt bort snøen. Når du som huseier både har måkt snø og saltet, blir det straks tryggere å bevege seg utenfor. Og er du bileier kan en isskrape være et godt tilskudd til de nevnte snøredskapene. 
Her på siden finner du snøskuffer, snøryddere, snøfresere, veisalt og vinterstrø slik at du og dine skal komme dere helskinnet gjennom en snørik vintersesong. Så uansett om du foretrekker den tradisjonelle snøskuffen, eller om valget faller på en nyere og mer moderne snørydder eller snøfreser, kan du finne det her. Utforsk vårt sortiment og finn snøredskaper til lave priser. Ønsker du å se redskapene før du kjøper kan du ta turen innom din lokale jem & fix-butikk.