River og raker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

River og raker til alle oppgaver>

Hagearbeid kan være hardt arbeid, men når du har de riktige verktøyene til oppgaven går det vanligvis mye enklere og raskere. På denne siden finner du river og raker tilpasset de forskjellige oppgavene som kan dukke opp i hagen. I jem & fix sitt store utvalg av river til hagearbeid finner du mange forskjellige typer av river, så uansett hvilken oppgave du står overfor kan du finne den rette riven her.

River til alle årstider

Enhver hageeier bør ha minst én god rive, og avhengig av årstidene kan forskjellige river benyttes. Om høsten, når løvet dekker nærmest hver eneste kvadratcentimeter av hagen, er en løvrive det mest effektive redskapet til å fjerne løvet raskt og effektivt. I vårt utvalg vil du finne blant annet, løvriver, fugerensere, ugressbørster og jernriver. Leter du etter en rive som gir en god arbeidsstilling er rivene fra Fiskars ergonomiske. Disse tillater en hensiktsmessig arbeidsstilling, og belastningen på kroppen vil derfor bli mindre.

Ugressbørster og fugerensere

I tillegg til plast- og jernriver og raker kan du også finne andre nyttige redskaper til hagearbeidet i denne kategorien. Skal du fjerne ugress mellom hellene i hagen er en ugressbørste eller fugerenser det perfekte hjelpemiddelet. Da kan du raskt få løsnet ugresset, samtidig som flisene eller hellene bevares. Fordelen med et slikt redskap er det lange skaftet som gjør at du kan utføre hagearbeidet oppreist i stedet for å sitte på kne når ugresset skal fjernes. Med river og ugressbørster fra jem & fix forenkles hagearbeidet, og med det brede utvalget som er tilgjengelig her på siden er sjansen stor for at du kan finne akkurat det redskapet som du har behov for. Se utvalget av gode og billige river og raker her, eller besøk din lokale jem & fix butikk.