Karriere hos jem & fix

jem & fix er et dansk, familieeid lavpris byggemarked i vekst. Vi unngår det overflødige, men investerer i det vesentlige: Kloke hoder som kan være med å utvikle dette konseptet i Norge. Vi mener at en virksomhet i vekst trenger medarbeidere som ønsker å vokse. Derfor styrkes din faglige og personlige utvikling med en definert karrierevei når du er hos oss. Vil du vokse med oss?

Karriereveier hos jem & fix

Ekstrahjelp

Du sørger for varepåfyll og er med på å sikre at butikken fremstår pen og innbydende, slik at kundene møter en ordentlig butikk og enkelt kan finne varene. Du får også en viktig rolle med å betjene kunder i kassen.

Butikkmedarbeider

Sammen med kollegene dine sørger du for butikkens daglige drift. Du får ansvar for dine egne vareområder, og skal sørge for at butikken er innbydende. Du fyller opp med varer, og betjener kundene ved kassen.

Les mer her

Assisterende butikksjef

Du er butikksjefens stedfortreder ved butikksjefens fravær. Du skal også sørge for at butikken drives etter jem & fix-konseptet, samt sikre høyest mulig omsetning og inntjening. Du sørger også for at butikken har dynamiske bemanningsplaner, i tillegg til å jobbe med ordinære butikkdriftsoppgaver.

Les mer her

Butikksjef

Du er butikkens daglige leder, og skal samme med medarbeiderne sikre optimal omsetning og inntjening. Din viktigste oppgave er å planlegge butikkdriften både på kort og lang sikt. Du har det overordnede ansvaret for butikkens økonomiske resultater. Du jobber også operativt med kundebetjening og varepåfylling, og leder gjennom å være en god rollemodell.

Les mer her

Regionssjef

Du har det overordnede ansvaret for utvalgte butikkers salg, drift og HR. I samarbeid med butikksjefene skal du sørge for at butikkene oppnår de beste resultatene innen omsetning og inntjening. I tillegg ansette du butikksjefene, og følger opp utviklingen deres.

Jobb på hovedkontoret

Det er mange jobbmuligheter på hovedkontoret. På hovedkontoret i Norge er det både spesialister innen markedsføring, kategori-/innkjøp og space. I tillegg er jem & fix en Skandinavisk virksomhet med spennende roller både i Danmark og Sverige.