Akustikkpanel


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stort utvalg av akustikkpanel til vegger, tak og øvrig dekorasjon

Her på siden kan du finne vårt store utvalg av akustikkpaneler, som er lyddempende paneler som effektivt demper lyd og støy, og kan brukes nesten overalt i hjemmet ditt. Akustikkpaneler lages en ulike materialer og i flere design, så ta en titt på utvalget og velg de akustikkpanelene som passer best til din smak og ditt hjem.

Akustikkpanel med trespiler

Mange nordmenn har tatt akustikkpaneler inn i varmen i løpet av de siste par årene, og montert dem på vegger og tak hjemme. Dette forstår vi godt, da akustikkpaneler har blitt svært populære. For i tillegg til deres lyddempende effekt, så gir panelene også hjemmet et nytt og moderne uttrykk.

Akustikkpaneler med trelameller i forskjellige nyanser, passer perfekt inn i det moderne hjemmet, hvor tre og rene linjer er i fokus som aldri før. Med paneler med trespiler strategisk plassert på veggene i stuen eller kjøkkenet, oppnår du et bedre innemiljø uten støy og generende ekko, samtidig som du får en dekorativ vegg som setter et moderne preg på rommet.

Flotte akustikkpaneler i eik

Hos jem & fix kan du kjøpe akustikkpaneler i eik, som er laget av eik i god kvalitet. Panelene kan fås i forskjellige trenyanser, som passer inn i de fleste innredninger. Hos oss kan du finne akustikkpaneler av eik i følgende farger: Eik, lys eik og oljet eik.

Kjøp akustikkpanel i din lokale jem & fix-butikk

Det er lettvint å kjøpe akustikkpanel hos oss i jem & fix, for du kan nemlig se hele utvalget her på siden og velge ut din favoritt før du drar i butikken.