Postkasser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Postkasser i mange varianter

E-post og andre digitale meldingstjenester foretrekkes ofte i den tiden vi lever i, men de fleste av oss sender og mottar både pakker og brev med posten. Og du får kanskje både aviser og reklame i postkassen din? Da er det viktig å ha en postkasse som har plass, men også kan holde posten din både tørr og trygg.
Og har du nylig flyttet? Eller er det på tide å erstatte den gamle postkassen? Da kan du gjerne ta en kikk her på siden. Her har vi samlet vårt utvalg av flotte, hardføre og rimelige postkasser som er designet for å tåle de varierte årstidene vi er så heldige å få oppleve her i landet hvert eneste år.

Hva med å velge en postkasse med lås?

Her hos jem & fix har vi et bredt utvalg av låsbare postkasser i ulike farger og modeller. Du kan finne robuste og romslige varianter i dansk design fra Allux i god kvalitet, men også mindre modeller om det passer deg bedre. Så om du foretrekker en større postkasse med plass til mer post, eller du ikke mottar så mye post, og en mindre kasse dekker behovet, så har vi det du trenger her på siden. 
Våre postkasser fås i flere farger, både grått, svart og hvitt, i skandinavisk design med rene linjer, både avrundede og firkantede modeller. Alle postkassene er laget av galvanisert stål som gir ekstra rustbeskyttelse.

Trenger du klistremerker?

Hensikten med en postkasse er å sikre at du får posten din levert til riktig tid og sted. Da er det avgjørende at postkassen er plassert på et godt egnet sted, og at den er godt merket. Da slipper du nemlig at posten sendes i retur til avsender. Her kan du finne selvklebende tall, bokstaver og artige figurer slik at du kan merke postkassen både med husnummer og navn. Flere av våre klistremerker kan også brukes på andre gjenstander og overflater, blant annet på døren, barnevognen, sykkelen eller på tilhengeren.

Hvor skal postkassen plasseres?

Som eier av postkassen er du selv ansvarlig for å sørge for at postbudet lett kan komme seg frem til postkassen. Dette innebærer også snørydding på vinterstid. Så om du en dag ser at postkassen din er helt nedsnødd, er det lurt å måke litt snø og strø slik at postbudet lett kommer seg frem og får levert posten, og selvfølgelig at du og dine får hentet posten.
Det finnes flere regler for hvor og hvordan du kan montere postkassen din. Ifølge Posten Norge skal postkassen monteres slik at lokket på kassen står minst 90 cm over bakken. For at postbudet enkelt og effektivt skal få levert posten er nettopp god høyde og plassering avgjørende.

Postkassens eksakte plassering bestemmes av Posten, men nedenfor kan du se hvilke andre regler som også gjelder:

  1. I tettbygde strøk monteres postkassen ved posten eller innkjøringen til eiendommen din, eller maksimalt 100 meter fra port/innkjøring. 
  2. I spredtbygde strøk plasseres postkassen ved port/innkjøring eller maksimalt 250 meter fra.

    Monterer du postkassen på et stativ er det lurt å forsikre seg om at den er satt ordentlig godt fast. Se utvalget av stativer her.

Kjøp postkasse her hos jem & fix – til lavpris

På denne siden vil du finne alle våre postkasser, som du kan kjøpe til lavpris. Hos oss kan du også finne er variert utvalg av pakkepostkasser. Ta gjerne turen innom din nærmeste jem & fix-butikk for å utforske utvalget med egne øyne.