Stativer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stativer for postkasser

Postboksen står ute hele året og er derfor utsatt for litt av hver med tanke på regn, vind og snø. Tidens tann og skiftende årstider kan ikke bare ses på postkassen, men også på stativet til postkassen. Du har sikkert skiftet postkassen flere ganger, men har du vurdert om det er også tid med et nytt stativ?

Et postkassestativ kan godt bli slitt og ramponert av vind og vær, så hvis postkassen er av nyere dato, kan det være du bør investere i et nytt stativ som passer. I jem & fix har vi både postkasser og pakkepostkasser, og derfor finner du også selvfølgelig et utvalg av stativer så postkassen kan henge stabil og pent hele året. Vi har stativ i flere forskjellige utgaver, farger og prisklasser, og du finner alt fra enkle stativer til mer iøynefallende rektangulære stativer som fås i både svart og hvitt.

Vi forhandler stativer fra Mefa, som kan kombineres med de fleste postkassene fra Mefa, og som passer til både vanlige postkasser og større pakkepostkasser. Se utvalget av stativer på siden her.