Gulvlamper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Gulvlamper til lave priser

Gulvlamper- eller stålamper, som de er også kalles kan på grunn av sin minimalistisk design plasseres mange forskjellige steder uten å ta opp for mye plass og uten å komme i konflikt med diverse møbler. Det gjør at gulvlamper, blant annet, er ideelle å bruke som leselampe ved siden av sofaen eller bak en god, myk lenestol.

Vi har et godt utvalg av mange ulike gulvlamper i jem & fix, og felles for alle våre gulvlamper er at de ikke tar opp mye plass og at de fås til noen av markedets laveste priser. De gulvlampene du finner på siden her er alle utført i en enkel og elegant design. Det betyr at våre gulvlamper kan plasseres i nesten alle rom i boligen da den er enkel og minimalistisk designen passer de fleste møbler, uavhengig av hvordan du har innredet deg.

I jem & fix kan du også finne gulvlamper med praktisk dimmer, slik at du selv kan kontrollere lysstyrken. Det er for eksempel perfekt i stua, hvor du noen ganger trenger litt ekstra lys, og andre ganger kan det kan være hyggelig å skru ned til en mer dempet hyggebelysning.