Balkongkasser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Balkongkasser til blomster og urter

Om du er så heldig å ha en stor hage, eller om du nyter solen ute på en liten balkong, så fortjener blomstene og plantene dine å ha det godt. Balkongkasser med blomster og urter skaper hygge og god stemning på balkongen, og gir deg følelsen av å være i en hage. Du kan også henge balkongkassene dine like utenfor kjøkkenvinduet og plante urter, så du alltid har adgang til friske urter til matlagingen.

Her på siden finner du jem & fix’ utvalg av balkongkasser, så du kan komme i gang med å få blomster, urter og andre planter på balkongen.

Balkongkasser i plast og andre materialer

Når du skal velge balkongkasse, er både design og materiale viktig for de fleste. Kasser i plast er et godt sted å starte, fordi de er enkle å håndtere, tåler alt av vær og vind, og så er de i tillegg på den billigere enden av skalaen. Om disse faller i smak, kan du på et senere tidspunkt bytte dem ut med en litt dyrere variant i et annet materiale, som for eksempel sink, aluminium, tre eller lignende.

Men hvilket materiale du skal velge, avhenger helt av hva du liker best. Alle våre verandakasser er laget i materialer som er valgt ut etter å kunne brukes utendørs og som du kan ha glede av lenge. Med en balkongkasse i plast får du en kasse som er lett, og dermed også enkel å henge opp.

Med selvvannende balkongkasser slipper du å bekymre deg for at plantene, blomstene og urtene dine får for lite vann. Det sørger balkongkassen for selv – du skal dog huske på å fylle på vann slik at kassen har vann å ta av. Plantene suger så til seg det vannet de trenger. Selvvanning er spesielt praktisk hvis du reiser bort i helgen eller i ferien. Og i varmt vær, hvor det er behov for å vanne ofte, kan det også være en god løsning, så du ikke glemmer å vanne plantene dine en dag. 
 

Balkongkasser til blomster, grønsaker og urter

Balkongkasser kan selvfølgelig brukes til å ha flotte blomster i. De kan friske opp balkongen og gjøre det hyggeligere å sitte ute. Du kan enten velge å så blomsterfrø i kassene eller velge noen blomster som allerede har blomstret og er klare for å settes i kassen. Har du god plass på balkongen, kan du også velge å sette blomsterkasser eller krukker opp og på den måten få blomster inn i utemiljøet. 

Friske krydderurter er lekkert i matlagingen, og mange har urter i kjøkkenhagen. Men har du ikke hage kan du fortsatt ha friske krydderurter lett tilgjengelig. De kan nemlig trives svært godt i en balkongkasse. Også her kan du så frø, eller du kan kjøpe planter og sette dem ut.

Finn billige balkongkasser hos jem & fix

I jem & fix kan du finne rimelige balkongkasser i flere forskjellige varianter, og vi har naturligvis også beslag, slik at du kan få hengt opp balkongkassene dine med en gang. 

Blomsterkasser og krukker til balkongen finner du her i vår kategori med krukker, hvis du har mer gulvplass på balkongen eller verandaen. Se hele vårt utvalg her eller besøk din lokale jem & fix-butikk for å kjøpe din nye balkongkasse.