Gulv


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Flotte gulv i mange utgaver

Er det på tide å bytte ut det gamle gulvet med et nytt og moderne laminatgulv? Laminat er førstevalget for mange familier, og ønsker du deg et vakkert gulv som krever minimalt med vedlikehold? Ja, da kan du finne hele vårt sortiment her på siden - til lavpris! 

Laminatgulv - enkelt å legge selv!

Våre laminatgulv har en hardfør overflate som krever lite vedlikehold. Derfor holder det seg fint i mange år. Det smarte klikksystemet gjør at nær sagt hvem som helst kan klare å legge gulvet. Du trenger ikke engang å bruke lim, spiker eller skruer for å få det på plass. Derfor er et laminatgulv perfekt for deg som gjerne vil legge gulv selv, men som ikke er den største “gjør det selv”-mannen eller -kvinnen. Med et klikkgulv kan det nemlig ikke gå galt - men det er likevel lurt å måle opp rommet, så du vet nøyaktig hvor mange kvadratmeter med gulv du trenger. Da slipper du å stå der til slutt med flere gulvbredder som mangler. Planlegging er derfor en viktig del av prosessen for å få et godt resultat.

Slitesterkt gulv i naturtro overflate

Våre gulv har ulike overflater og mønstre, og her på siden kan du finne laminatgulv i autentiske overflater som kan forveksles med ekte eik, i både mørke og lyse nyanser. Eller er du kanskje ute etter et gulv i steinimitasjon? Da kan en et skiferdesign være noe for deg. På siden her kan du altså finne gulv til både nye og eldre boliger, som også kan kombineres med gulvvarme om du ønsker. Uansett om du skal legge gulv på kjøkkenet, i gangen eller stuen, kan du finne en variant som passer ditt hjem. Bli inspirert av vårt store utvalg her på siden, og finn det gulvet som passer best til ditt behov.

Trenger du monteringssett og gulvunderlag?

Hos jem & fix har vi også alt du trenger av tilbehør til gulvleggingen. Og enkel montering blir enda enklere med et praktisk monteringssett. Husk også gulvunderlag, for eksempel i form av dampsperre og lyddempingsunderlag før du starter med å legge selve gulvet. Du finner også kiler og lister her.

Kjøp laminatgulv til lavpris hos jem & fix

Få inspirasjon og utforsk utvalget på nett, eller ta turen innom din lokale jem & fix-butikk.