Gulv


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Billig gulv i mange utgaver

Det spiller ingen rolle om ditt nye flotte gulv er lett å vedlikeholde og praktisk i bruk i hverdagen, gjør det vel? Vi går over, flytter rundt eller plasserer ting på gulvene våre hver dag, og det bør derfor også kunne tåle litt av hvert. Men selv om gulvet må være holdbar og slitesterkt må det selvfølgelig også være flott å se på. På denne siden kan du se vårt variert utvalg av fine og holdbare gulv i jem & fix.

Vi har mange forskjellige typer gulvbelegg til lave priser.
Utvalget består blant annet av ulike parkettgulv samt laminatgulv. Våre parkettgulv finnes i mange forskjellige varianter i tresorter som ask eller eik lakkert med mørk eller lys lakk. Disse gulvbeleggene er ekstremt slitesterke og kan for eksempel brukes selv om du har gulvvarme.

Utvalget av laminatgulv i jem & fix fås også i mange varianter. Laminatgulv holder seg pene i mange år på grunn av den spesielle overflaten gulvet har, som er slitesterk og lett å holde vedlike. Våre laminatgulv fås med en overflate som ser ut som for eksempel et gulv av stein eller flotte mørke eller lyse eiketregulv. Laminatgulv er perfekt for familier med barn som ønsker et flott gulv som krever bare et minimum av vedlikehold. Få inspirasjon på denne siden til ditt nye gulv.