Decking Tool+ terrasseverktøy

Varenr.: 9058405

Decking Tool+ terrasseverktøy

Varenr.: 9058405
  • Decking tool + terrasseverktøy
  • For skjult montering av terrasseskruer
  • Beregnet for terrassebord 28-34 mm og er justerbar for terrassebordbredder mellom 95-150 mm
  • Heco
298.00

Varebeskrivelse

Decking tool+ Terrasseverktøy Heco 

Er du ivrig på å bygge en altan eller veranda? Vårt nye Decking Tool + terrasseverktøy er et unikt redskap for montering av terrassebord. Perfekt for deg som skal bygge en uteplass, eller or deg som er lei av blant annet trefliser, og vil bygge om din gamle. Verktøyet muliggjør en finere montering av terrassebordet og du kan stolt nyte herlige og late dager på din nye elegante uteplass!

Me Decking Tool + terrasseverktøy fra Heco kan du smidig og stilfullt montere terrassebordet fra siden, og man slipper den tradisjonelle måten hvor skruene festes på overflaten. Gjennom å montere fra siden får du et mer stilrent terrassebord med en slett flate, som gir et finere inntrykk. Det gjør det også lettere å beholde, og man slipper flis som stikker opp. Dessuten gir sidespikringen bedre forutsetninger for sliping i fremtiden. 

Heco Decking Tool +lave tyngdepunkt gir stabilitet ved montering.  Verktøyet er beregnet på 28-34 mm, og kan trinnløst justeres for bredder mellom 95-150 mm. Avstanden mellom platene er bare 2 mm. Heco Decking Tool + brukes sammen med Heco Invisible Terrasseskruer som er tilgjengelig i C4 og syrefast A4 i rustfritt stål. Bruk Heco Decking Tool + for stilig montering av terrassebord på terrassen, balkongen eller verandaen. Nyt fantastiske sommerkvelder der du kan gå barbeint uten å måtte bekymre deg for flis i føttene. For å montere terrassebord med Decking Tool + kreves det spesielle bits til skrutrekkeren. Disse bitsene kjøpes separat. 

 

Heco

Spesifikasjoner

Type Verdi
Merke Heco
Bruksområde Terrassebord
Type Terrasseverktøy

Info & guider