Robotgressklippere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Robotgressklippere & tilbehør

Er det snart på tide med en ny gressklipper? Er du kanskje lei av å måtte slå gresset, og vurderer å skaffe en som kan gjøre det for deg? Da kan du gjøre deg selv en tjeneste ved å investere i en robotgressklipper som slår gresset for deg uten at du trenger å løfte en finger. En robotgressklipper er en god og langsiktig investering som gir deg både tid og ro til å nyte hagen din, uten at du trenger å tenke på å klippe gresset.

Med en robotgressklipper kan du slappe av

De fleste hageeiere synes at det å klippe gresset er en av de mindre interessante oppgavene i hagen, og vil heller bruke tid på andre ting. Men med en robotgressklipper trenger du stort sett aldri igjen tenke på å slå gress - de fleste robotgressklippere kan nemlig stilles inn til et fast program og finner selv veien tilbake til ladestasjonen, så du kan slappe av og ny solen eller fokusere på andre og mer spennende hageoppgaver. En slik gressklipper gir deg altså mer tid til dine hageprosjekter og fritar deg samtidig fra en litt kjedelig hageoppgave.

Med en robotklipper vil du raskt oppdage hvor mye tid du har brukt opp gjennom på å klippe gress - men vi tror vi kan garantere at du sannsynligvis ikke kommer til å savne det heller! Når du har en selvkjørende gressklipper som tar seg av klippingen for deg, så får du mer tid til å stelle i blomstebedene, beskjære busker og trær, eller bare slappe av og nyte solen på terrassen men den lille robotgressklipperen kjørende rundt på gresset og gjør arbeidet for deg. 

Still inn robotgressklipperen til et fast ukentlig program

Flere robotgressklippere kan stilles inn til et fast ukentlig program, slik at du ikke trenger å tenke på gressplenen engang, annet enn gjødsling og vanning. I stedet kan du lene deg tilbake i godstolen, og nyte synet av en veltrimmet plen. Her hos jem & fix finner du robotgressklippere fra Bosch, men vi har også elektriske og manuelle gressklippere, hvis du foretrekker å klippe gresset på gamlemåten. 

Vi har gressklippere som passer til ethvert behov og budsjett, så du kan finne det du trenger her hos oss. Har du behov for utstyr eller reservedeler til din robotgressklipper som f.eks. grenseledninger, finner du også det her på siden.