Rengjøring


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Rengjøringsartikler for alle typer rengjøring

Rengjøring er for de fleste en litt sur oppgave. Men med gode rengjøringsredskaper og riktige rengjøringsmidler, går rengjøringen mye lettere og fremfor alt raskere. I jem & fix har vi et stort og variert utvalg av ulike artikler til rengjøring som vindusvaskere, gulvvaskere og støvkoster.

Du finner alt til rengjøring, vindusvask samt gulv- og tøyvask. Her finner du også husholdningsartikler som oppvaskbaljer og -børster, samt en søppelbøtter til kjøkkenet. Har du solceller kan du også på denne siden finne en smart solcellevasker med teleskopstang slik at du kan nå helt opp på taket.

Til rengjøring på badet finner du en rekke varianter av den effektive WC-rensen og avkalkingsmiddelet samt korker til midlertidig utkobling av avløp, for eksempel hvis må rense avløpet. Rengjøring kan være tøft for huden, og det er derfor lurt å ha hansker på når du arbeider med sterke rengjøringsmidler. Hos jem & fix finner du derfor både engangs vinylhansker som er lateksfrie og praktiske gummihansker så du kan beskytte hendene mens du gjør rent.

Har du vært utsatt for vannskade eller andre fuktproblemer har vi også et utvalg av fuktfjernere. Ta en titt på denne siden og se vårt store utvalg av alt til rengjøring i hjemmet.