Rullegardiner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Rullegardiner med mørklegging - hold solen og varmen ute av soverommet

Rullegardiner med mørklegging er den perfekte løsningen for å skape et mørkt og behagelig sovemiljø. De kan brukes på soverom, barnerom, hjemmekinoer og andre rom hvor du ønsker å blokkere sollys og bevare privatlivet. Disse gardinene er designet med et spesielt mørkleggingsbelegg på baksiden, som effektivt holder solen og varmen ute.

Uansett om det er midt på dagen eller midt på natten, kan rullegardiner med mørklegging skape en behagelig atmosfære på soverommet ditt. De er ideelle for å forhindre lysforstyrrelser, noe som er viktig for en god nattesøvn, spesielt for de som jobber om natten eller trenger hvile i løpet av dagen.

I tillegg til å skape mørke og blokkere sollys, har disse gardinene også en isolerende effekt som hjelper deg med å holde varmen ute om sommeren og inne om vinteren. Dette kan positivt påvirke energiforbruket og skape et mer behagelig inneklima året rundt.

Så hvis du ønsker å holde solen og varmen ute av soverommet ditt eller andre rom, er rullegardiner med mørklegging et godt valg. De skaper den rette atmosfæren for en god søvn, og lar deg nyte mørket uansett tidspunkt på dagen.

Rullegardiner: Finn den rette for ditt hjem

Når du skal velge rullegardiner som passer for deg, er det flere faktorer du kan vurdere. Først og fremst er bredden på vinduet viktig. Mål nøye bredden på vinduet ditt, siden rullegardiner kommer i ulike størrelser og må passe perfekt til vinduet. Rullegardiner kan tilpasses i bredden, så hvis det ikke finnes en som passer nøyaktig til vinduene dine, kan du kjøpe en som er litt bredere og skjære den til.

Fargevalg er også avgjørende. Vurder hvilken atmosfære du ønsker å skape i rommet. Hvis du ønsker et nøytralt utseende, kan du velge en lys eller hvit farge. Hvis du ønsker å tilføre farge eller skape kontrast, kan du velge en mørkere farge eller til og med et mønstret design.

En annen viktig faktor er lysinnslipp. Hvis du ønsker å filtrere sollyset og bevare privatlivet, kan du velge rullegardiner med en lysgjennomgang som passer dine ønsker. Jo lavere lysgjennomgang, jo mer blokkeres lyset. Noen rullegardiner blokkerer alt lys, mens andre slipper inn dempet lys.

Ved å ta hensyn til vindusbredden, fargevalg og lysinnslipp, kan du finne den perfekte rullegardinen for dine behov. Enten du ønsker å skape en lys og luftig atmosfære eller foretrekker å blokkere sollys og bevare privatlivet, finnes det en rullegardin som passer for deg.

Kjøp mørkleggingsgardiner i ulike farger og størrelser - Se utvalget

Hos jem & fix finner du et bredt utvalg av rullegardiner, inkludert mørkleggingsgardiner, til lav pris naturligvis. Enten du foretrekker klassiske eller moderne farger, finnes det noe for enhver smak.

Sortimentet vårt inkluderer rullegardiner i ulike størrelser, slik at du enkelt kan finne en som passer til vinduene dine. Hvis bredden ikke passer nøyaktig, kan du tilpasse rullegardinen ved å klippe den til, slik at den passer perfekt til dine behov.

Rullegardiner med mørklegging er perfekt for soverommet, der de kan skape et behagelig mørkt miljø som er perfekt som en god natts søvn. De kan også brukes i andre rom der du ønsker å blokkere sollys og bevare privatlivet.

Prisene våre er konkurransedyktige og utvalget vårt er stort, slik at du kan finne akkurat de rullegardinene du trenger. 

Besøk jem & fix i dag og oppgrader vinduene dine med mørkleggingsrullegardiner i ulike farger og størrelser.

Kjøp rullegardiner i din lokale jem & fix eller bestill online her

Vi har alltid rullegardiner på lager, så du kan finne det du leter etter uten problemer.

I sortimentet vårt finner du rullegardiner i klassiske farger som passer til de fleste vinduer og innredninger. Enten du foretrekker nøytrale nyanser eller dypere farger, kan du finne det her.

Rullegardinene våre er designet slik at de er enkle å montere og bruke for ekstra bekvemmelighet. Vi tilbyr også ulike størrelser, slik at du kan finne den perfekte passformen for vinduene dine.

Du kan handle både i en av butikkene våre eller kjøpe direkte i nettbutikken vår. Har du spørsmål om valg av bredde eller noe annet, er kundeservicen vår klar til å besvare spørsmålene dine.

Besøk din lokale jem & fix-butikk eller utforsk nettbutikken vår i dag for å finne rullegardiner til lav pris som passer perfekt til ditt hjem. Vi er sikre på at du vil finne det du leter etter her for å oppgradere hjemmet ditt med din personlige stil og ikke minst funksjonalitet.