Loungesett


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Loungesett til hagen>

Hvis du har god plass på balkongen eller terrassen, kan du bruke plassen og lage en koselige sofastemning utendørs med et loungesett. Lounge møbler inviterer deg til å slappe av, og de er et populært valg når du lager et uterom på terrassen eller balkongen. Du kan lage et hjørne med en fin loungesofa, eller velge en lenestol hvor du kan sitte avslappet og lese en bok. Det er mange alternativer med loungemøbler, og i jem & fix har vi samlet et bredt utvalg av loungesett og loungemøbler, slik at du kan komme i gang med å innrette utemiljøet ditt.

Velg riktig salongsett

Det er flere hensyn å gjøre når du velger lounge hagemøbler. Start med å vurdere hvor stort settet skal være, slik at du kan sjekke hvilke alternativer du har. Størrelsen på settet avhenger selvsagt av hvor mye plass du har og hvor mange det må være plass til. I jem & fix har vi satt sammen et utvalg av loungemøbler som skal passe inn i ethver hage. Vi har de store loungesettene med sofa, stoler og bord til den store terrassen, og mindre sofaer og to personers loungesett for balkongen eller den mindre terrassen.

Hvilket materiale skal loungesettet være i?

Tenk deretter på materialet på loungesettet. Mange loungesett er laget av polyrattan, som er et kunstmateriale som er veldig slitesterkt og holdbart, og som samtidig krever et minimum av vedlikehold. Regelmessig rengjøring er nok når det er polyrattan, og hvis du kjøper et trekk til settet, kan det holde seg ute hele året. Polyrattan brukes derfor mye til hagemøbler, og de fleste loungemøbler i jem & fix er også laget av polyrattan. I tillegg har vi loungesett, som er laget av aluminium og med myke puter. Aluminium, som polyrattan, krever også et minimum av vedlikehold. Og hvorfor ikke bruke tid på å slappe av på terrassen i stedet for å ordne hagemøblene?

De fleste loungesett har puter, og du kan se på de enkelte sett, om de er inkludert eller ikke. Ellers har vi et utvalg av hageputer som kan brukes på salongmøblene. Når du har funnet riktig materiale, er det bare å velge riktig design. En stor sofa og et par stoler? Eller en stor sofa? Og hvilken farge skal den ha? Det er mange alternativer, og på denne siden kan du se hele vårt utvalg av loungemøbler.

Velg noe annet enn det klassiske loungesettet

Hvis du ikke har plass til det klassiske loungesettet, eller hvis du vil ha noe annet å slappe av i, har vi også et tilbud på andre loungemøbler. Store solsenger eller sofaer for 2 personer er noen av møblene som kan være et alternativ til loungesettet. Du kan bestille online og få den levert direkte til adressen din eller se noen av varene i din lokale jem & fix. I din lokale butikk kan du også finne våre andre hagemøbler og hagemøbelsett.

Vi har også et bredt utvalg av tilbehør som parasoller, terrassevarmer og annet tilbehør til hagemøbler, slik at du kan komme godt på plass på terrassen eller balkongen.