Kroker og oppheng


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Kroker og oppheng til badet

Mangler du kroker og oppheng på badet? I jem & fix du finner alt hva du trenger av tilbehør og artikler på badet og selvfølgelig er håndklekroker og oppheng på badet også en del av vårt store sortiment.

Er du lei av innredningen på badet og mangler du inspirasjon til fornyelse eller mer plass til håndklær? En ny håndklekrok er en super enkel og ikke minst veldig billig metode for raskt å gi badet en sårt tiltrengt makeover, og samtidig får mer plass og flere innredningsmuligheter. I tillegg kan du med kroker og oppheng også fremheve din personlige stil på badet. En håndklekrok fås i mange utgaver og design, og derfor finner du i jem & fix kroker og oppheng i både matt og glanset krom, plast og lakkert stål. Så uansett hvilken stil og hvilke materialer du har på badet ditt, vil du finne kroker og oppheng som matcher innredningen din.

Du kan se det store utvalget av kroker og oppheng til badet på siden her, og husk at vi også har mange andre baderomsartikler som håndkletørkere, dusjforheng, baderomsmøbler og hjørnehyller for såpe og sjampoflasker i våre andre kategorier under bad.