Varmevifter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Effektive varmevifter for ekstra kalde dager

Det kan være vanskelig å varme rommet opp raskt på en svært kald vinterdag, og det kan være en utfordring å få liv i en gammel radiatoren som har stått i sommeren perioden. Trenger du litt ekstra varme om vinteren, eller radiator er ikke nok, er en varmevifte er et godt supplement. En varmevifte er utrolig effektiv, og er ideelt hvis du raskt vil ha varmet opp et rom.

Med en varmevifte får du varme med en gang, og du kan raskt flytte den fra rom til rom etter behov, så du trenger ikke å slå på radiatorer i alle rom i huset. Hvis det er vanskelig å holde varmen i verkstedet eller i gjestehuset, løsningen kan være en varmekanon eller en varmevifte, som effektivt varmer opp rommet i løpet av kort tid. Og med en varmevifte på hytta kan du alltid raskt få opp varmen uansett årstid.

I denne kategorien finner du et stort utvalg av varmevifter, som i tillegg til å gi deg varmen også fremmer et bedre inneklima og reduserer risikoen for fukt. Du finner et stort og variert utvalg av varmevifter for ulike behov, alt fra en store varmekanon til en mindre varmevifte til hytta eller campingvognen.