Varmevifter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Effektive varmevifter for ekstra kalde dager

På en riktig kald vinterdag kan det være vanskelig å varme stuen raskt opp, og det kan noen ganger være en utfordring å få liv i en gammel ovn som har stått stille i sommerperioden. Har du bruk for litt ekstra varme om vinteren, eller opplever at radiatoren ikke helt strekker til - kan en varmevifte være en god investering. Det er dog ikke meningen at de skal være i bruk hele tiden. Da vil det i stedet være en god idé å sikre seg ekstra oppvarming i form av for eksempel en radiator

En varmevifte er utrolig effektiv og ideell hvis du ønsker å varme opp et rom raskt. Med en varmevifte får du altså varmen med det samme, og du kan lett flytte den fra rom til rom etter behov, så du ikke trenger å ha radiatoren stående på i alle rom.

I tillegg til at en varmevifte kan gi deg varme, så bedrer også varmeviftene inneklimaet, og minsker risikoen for fukt. Med deres justerbare termostater er det lett å stille inn en behagelig temperatur, og viftene har en god sikkerhetsmekanisme slik at de slår seg av om de blir for varme. På den måten kan man trygt ha viften kjørende, også på natten hvis du har bruk for varmen.

Varmevifter tørker og gir varme

Sliter du med å holde varmen i boden eller gjestehuset, kan løsningen være en varmekanon eller varmevifte, som effektivt varmer opp rommet på kort tid. Med en varmevifte på hytta har du alltid rask tilgang til varme uansett når på året du har behov for det. Den er derfor praktisk til mange forskjellige formål, og kan fås i flere størrelser, avhengig av hvor og til hvilket formål du skal bruke den.

Du kan også bruke varmeviften til tørking etter en vannskade. Det kan plasseres i kjelleren hvor du for eksempel har bruk for å få varmet rommet ordentlig gjennom, slik at det er helt tørt. Det smarte ved varmeviften er at den kan kobles til stikkontakt, og kan derfor brukes mange steder og flyttes rundt ved behov. Den må dog IKKE brukes på baderommet da den ikke må komme i kontakt med vann.

Med vifte til avkjøling

Varmeviften kan brukes året rundt - i hvert fall hvis de også har en viftefunksjon. Noen av modellene vi har her hos jem & fix kan også avkjøle, slik at du får en 2-i-1 modell. Noen ganger skal det ikke mer til for å få avkjølt et rom, spesielt når sommeren er på sitt varmeste. Da kan en vifte være til stor hjelp. Vi har også et mindre utvalg av mobile aircondition, hvis du har bruk for effektiv avkjøling på de varmeste sommerdagene. Disse kobles også til stikkontakten, og så sørger de for å senke temperaturen i lokalet. Dette kan være veldig fint å ha på soverommet da det kan være vanskelig å få sove i sommervarmen. 

Kjøp til lavpris hos jem & fix

I denne kategorien finner du et stort utvalg av varmevifter til lavpris. Du finner et stort og variert utvalg av varmevifter til alle forskjellige behov som på hytta, campingvognen eller andre steder. Se utvalget her på siden og bestill i dag, eller besøk din lokale jem & fix hvis du trenger en varmevifte med det samme.