Varmevifter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Effektive varmevifter for ekstra kalde dager>

På en riktig kald vinterdag kan det være vanskelig å varme stuen raskt opp, og det kan noen ganger være en utfordring å få liv i en gammel ovn som har stått stille i sommerperioden. Har du bruk for litt ekstra varme om vinteren, eller at radiatoren ikke er helt nok - kan en varmevifte være et godt supplement. Det er dog ikke meningen at de skal være i bruk hele tiden, da vil det i stedte være en god idé for å sikre seg ekstra oppvarming i form av for eksempel radiator

En varmevifte er utrolig effektiv og ideell hvis du ønsker å varme opp et rom raskt. Med en varmevifte får du varmen med det samme, og du kan lett flytte den fra rom til rom etter behov, så du ikke trenger å ha radiatoren på i alle husets rom.

Utover de kan gi deg varmen, så bedrer også varmeviftene også inneklimaet og minsker risikoen for fukt. Med deres justerbare termostater er det lett å stille inn en behagelig temperatur, og de har en god sikkerhetsmekanisme slik at de slår seg av om de blir for varme eller vente. På den måten kan trygt ha viften kjørende, også på natten hvis du har bruk for varmen.

Varmevifter tørker og gir varme

Sliter du med å holde varmen i verkstedet eller gjestehuset, kan løsningen være en varmekanon eller varmevifte, som effektivt varmer opp rommet i løpet av kort tid. Med en varmevifte i sommerhuset har du også alltid rask tilgang til å få varmen uansett når på årstiden du måtte trenge det. Den er derfor praktisk til mange forskjellige formål, og den finnes i flere størrelser slik du kan få en liten eller stor varmevifte, avhengig av hvor og til hvilket formål du skal bruke den til.

Du kan også bruke varmeviften til tørking etter en vannskade. Det kan være i kjelleren hvor du for eksempel har bruk for å få varmet rommet ordentlig gjennom, slik at det er helt tørt. Det smarte ved varmeviften er at den kan kobles til stikkontakt, og den kan derfor brukes mange steder i og med den kan flyttes rundt ved behov. Den må dog ikke brukes på baderommet da den ikke må komme i kontakt med vann.

Med ventilator til avkjøling

Varmeviften kan brukes året rundt - i hvert fall hvis de også er med ventilator. Noen av modellene hos jem & fix kan også avkjøle, slik du får en 2-i-1 modell. Noen ganger skal det ikke mer til for å få avkjølt et rom, spesielt når sommeren er på sitt varmeste. Da kan en ventilator være en stor hjelp. Vi har også et mindre utvalg av mobile aircondition, hvis du har bruk for en effektiv avkjøling til de varmeste sommerdagene. De kobles også til stikkontakten, og så sørger de for å senke temperaturen i lokalet. Veldig fint å ha på soverommet da det kan være vanskelig å få sove i sommervarmen. 

Kjøp varmevifte til lavpris hos jem & fix

I denne kategori finner du et stort utvalg av varmevifte til lavpris. Du finner et stort og variert utvalg av varmevifter til alle forskjellige behov som på hytta, campingvognen eller andre steder. Se utvalget her på siden og bestill i dag, eller besøk din lokale jem & fix hvis du har bruk for en varmevifte med det samme.