Bordbein


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Billige bordbein i mange utgaver

Et bord er ikke mye verd uten bordbein. Derfor finner du i jem & fix et stort utvalg av billige bordbein til for eksempel skrivebord. Vi har løse bordbein i en rekke farger og materialer. Våre bordbein finnes blant annet i stål og krom. Hele vårt utvalg av bordbein er i holdbare og robuste kvalitetsmaterialer slik at du kan være trygg når du monterer bordbein på ditt nye kjøkken- eller skrivebord. Du finner på denne siden også skruer og beslag til bordbein til lave priser.

Vi har i jem & fix bordbein i ulike lengder, så du kan bruke dem til akkurat den typen bord du ønsker - for eksempel skrivebord, spisebord, etc. I tillegg finner du både runde og firkantede bordbein, så du kan sette sammen et bord som er riktig for deg. Her kan du finne bordbein for enhver smak, så sammenlign vårt online utvalg for å finne de bordbeina som passer din stil og dine behov.

På denne siden du vil også finne et utvalg av tilbehør til bordbein, for eksempel stillskruer i hard plast til lave priser. Få inspirasjon til hvilke bordbein ditt bord skal ha i vårt store utvalg på denne siden.