Basseng og tilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Bassenger og tilbehør til svømmebasseng>

Når solen steker og hagen er i orden er det er ingenting bedre enn å lene seg tilbake, slappe av og nyte solen. Det skulle da bare være hvis du kan lene deg tilbake i et svalende basseng midt i hagen. Det kan høres ut som dyr og krevende luksus, men det trenger faktisk ikke koste skjorta for å installere ditt eget svømmebasseng i hagen. Og så trenger du ikke engang tidkrevende gravearbeid.

I jem & fix har vi flere utgaver til deg som drømmer om et billig frittstående basseng i hagen. Skal det være et oppblåsbart basseng som lett transporteres slik at du for eksempel kan ta det med på hytta? Eller et frittstående stålbasseng som er mer robust og motstandsdyktig når ungene boltrer seg? Du finner et et bredt sortiment på siden her, så hvis du er ute etter et billig basseng til hagen har vi uten tvil også et til deg. Leter du for eksempel etter et billig basseng der det er plass til at hele familien kan svale seg i sommervarmen er et Kreta Pool en svært rimelig variant.

I tillegg til flere varianter av bassenger finner du også et utvalg av bassengpleie så vel som tilbehør til bassenget som termometer og bassengfilter.