Hobby


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hobbyartikler for de kreative>

Har du kreative hender og liker små prosjekter? Da er du havnet på rett sted. Hos jem & fix kan du få kjøpt mange forskjellige hobbyartikler til kreative sjeler og til og med til lave priser.

Sjekk ut vårt utvalg her eller besøk jem & fix sine fysiske butikker og få inspirasjon til ditt neste kreative prosjekt, eller kanskje en ny hobby. Er din hobby å male vakre malerier kan du i jem & fix få lerreter med tilhørende skifterammer som gjør det enkelt å henge opp dine egne kreasjoner på veggen. Til denne typen hobby kan du også få akrylmaling i ulike farger og hobbymaling som kan brukes både inne og ute til små kreative prosjekter. Hvis det å male er hobbyen din kan du også kjøpe forskjellige typer pensler.

Mangler du inspirasjon til nye prosjekter? Slipp løs fantasien og vær kreativ med for eksempel tavlemaling eller magnetmaling som du kan male direkte på veggen eller kanskje på en dør. Det er både funksjonelt og dekorativt og senere kan det være svært nyttig som for eksempel oppslagstavle eller lignende. Du finner dessuten en mengde forskjellige rammer i mange størrelser slik at du kan få bilder, tegninger eller annet i orden og hengt opp.