Drivhus og veggdrivhus


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Drivhus og veggdrivhus i høy kvalitet

Har du en solrik plass i hagen din, som er skjermet mot vind og vær? Da er det nettopp her du burde plassere ditt nye drivhus. Eller har du en ledig plass på balkongen eller terrassen, og ønsker enkel tilgang på dine hjemmedyrkede grønnsaker og urter? Da er et veggdrivhus en fantastisk god investering som du vil få stor glede av. 

Mange bruker drivhuset sitt til mer enn å dyrke grønnsaker. Et drivhus kan nemlig bli et hyggelig sted i hagen, hvor det alltid er le og lune temperaturer. Derfor ser man også stadig oftere at drivhuset innredes personlig med lysslynger og pyntegjenstander, og kanskje også et hagebord og noen stoler.

Nesten alle har plass til et lite drivhus

I jem & fix har vi gode og billige veggdrivhus til hage- og balkongeieren, som ikke har så mye plass å boltre seg på. Er du en av de heldige som har masse plass i hagen, og går du med en drøm om å dyrke dine egne grønnsaker? Ja, da er et drivhus tingen.

Veggdrivhus til små hager og balkonger

Har du derimot litt mindre plass i hagen, kan det hende at et av våre små veggdrivhus passer godt for deg. Et veggdrivhus er svært praktisk i en liten hage eller på balkongen, da det kun skal monteres opp langs en vegg. Her kan drivhuset utnytte solens oppvarming av veggen, som igjen gir gode vekstvilkår for grønnsakene dine.

Kjøp ditt nye drivhus og tilbehør hos jem & fix til lavpris

Når du har kjøpt et drivhus, er du allerede på god vei til å kunne dyrke dine egne grønnsaker, samt flotte planter og blomster. For å få mest mulig ut av drivhuset, kan det være en god idé å også investere i godt utstyr som gjør det både morsommere og enklere å leve ut drivhusdrømmen. I jem & fix har vi masse drivhustilbehør til både oppheng og pleie. Skal du for eksempel dyrke dine egne tomater, er det lurt å binde opp plantene ved hjelp av plantespiraler og lignende.

Se utvalget her på siden, eller ta turen innom din lokale jem & fix-butikk i dag.