Billyspærer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Lyspærer til bilen>

Er pæren i en av billyktene dine gått? Da bør du skifte den så snart som mulig - både for din egen skyld og for din medtrafikanters skyld. Det er nemlig både farlig, ulovlig og dumt å kjøre rundt med defekte bilpærer, og det kan få store konsekvenser om ikke det blir rettet opp umiddelbart. Heldigvis er det ingen sak å skifte bilpærer, og det krever ikke engang et besøk til et bilverksted - du kan løse problemet selv. Det eneste som trengs er en tur til jem & fix.

Hos jem & fix finner du et stort utvalg av gode og billige billyspærer som du lett kan skifte på ganske kort tid. Vi har både lyspærer til bilens frontlys og baklys samt lyspærer til blinklys, nummerplatelys og til kupeen. Du kan med fordel kjøpe et lite lager med bilpærer som du kan ha liggende i hanskerommet i bilen. På den måten er du sikker på at du aldri trenger å kjøre rundt med defekte pærer.

Trenger du annet utstyr til bilen kan du bla gjennom våre øvrige kategorier under bil og fritid: her finner du reservedeler, rengjøringsmidler, samt motorolje og spylervæske slik at bilen alltid er i topp form.