Vi beklager, det er dessverre ikke mulig å betale med gavekort på nettbutikken for øyeblikket. Vi jobber med å løse dette så fort som mulig.

Trillebårer og sekketraller


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Trillebårer og sekketraller til alle typer hagearbeid

Er du på jakt etter en ny trillebår eller en billig sekketralle, så se på siden her, hvor vi har plukket vårt utvalg av hagevogner, sekketraller og trillebårer og hjul, trillebår og sekketralle. Trillebår og sekketralle brukes til mange av hagens oppgaver og byggeprosjekter og kan spare deg for mye slit. For eksempel i forbindelse med bygging av oppkjørsel, ny terrasse eller bed i hagen er en trillebår godt egnet for å transportere store mengder jord eller tung stein, akkurat som den også er ideell hageavfall, når du klipper hekken eller beskjærer andre steder i hagen. Og en sekketralle er nyttig til mange ulike oppgaver både innendørs og ute: den kan brukes både til transport av tunge byggematerialer, øl- og bruskasser og mange andre tunge eller vanskelig håndterbare ting.

I jem & fix har vi trillebårer og sekketraller til ulike behov og i flere forskjellige prisklasser. Du finner også en barnetrillebår, slik at barna kan også hjelpe med arbeidet, samt hagevogner til hageavfall og kompost. Det er også i denne kategorien du finner trillebørhjul med punkteringsfrie dekk, hvis den gamle trillebåren eller sekketrallen tåler en sesong mer, men bare trenger nytt hjul.