Trillebårer og sekketraller


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Trillebårer og sekketraller til alle typer hagearbeid

Er du på jakt etter en ny trillebår eller en billig sekketralle? Sjekk ut utvalget her på siden hvor vi har samlet alle vare sekketraller og trillebårer samt tilbehør og hjul. En trillebår eller en sekketralle brukes til mange av hagens oppgaver og byggeprosjekter, og kan spare deg for mye slit. For eksempel i forbindelse med bygging av oppkjørsel, ny terrasse eller bed i hagen er en trillebår godt egnet for å transportere store mengder jord eller tung stein, akkurat som den også er ideell til hageavfall når du klipper hekken eller beskjærer andre steder i hagen. Og en sekketralle er nyttig til mange ulike oppgaver både innendørs og ute: den kan brukes både til transport av tunge byggematerialer, bruskasser og mange andre tunge eller uhåndterlige gjenstander.

Trillebår til hagearbeid

Mange hageeiere har en trillebår i boden, og det er ikke uten grunn. En trillebår kan være til stor hjelp og kan brukes til utallige oppgaver. Det finnes også forskjellige typer trillebårer. Den vanlige typen som de aller fleste kjenner til, som er effektiv når du skal flytte hageavfall, jord og materialer rundt i hagen. Skal du for eksempel lage ny innkjørsel, terrasse eller bed i hagen hvor det kreves mye jord er en slik trillebår uerstattelig. Du kan også få kjøpt en bygg- og betongtrillebår her på siden, disse er laget for å transportere mørtel eller betong. En betongtrillebår har et annet design og konstruksjon som gjør den mer solid og holdbar, og kassen er laget av galvanisert stål som beskytter mot rust. Formen på en slik trillebår gjør det enklere å lesse av og på. Alle våre trillebårer har solide hjul, og har du behov for å skifte hjulet på din trillebår har vi også trillebårhjul med punkteringsfrie dekk på denne siden. 

Sekketralle til bruk inne og ute

En sekketralle kan også brukes til hagearbeidet, særlig hvis du skal flytte på kasser da disse er enkle å stable på en sekketralle. Sekketraller kan også brukes både inne og ute, og skal du flytte er den god å ha med. Ved flytting vil du ofte ha tunge og uhåndterlige gjenstander og møbler som blir mye lettere å flytte på med en sekketralle.
I våre jem & fix butikker eller her i nettbutikken har vi en rekke trillebårer og sekketraller til mange forskjellige behov i ulike prisklasser.