Spot-er


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Spot på god belysning

Mangler du inspirasjon til nye belysningsmuligheter i hjemmet? Hvis du ønsker å prøve en annen lyskilde enn tradisjonelle lamper kan det være at spotter er noe for deg. Spotter gir et godt, kraftig og fleksibelt lys og så har de fordelen av at de fås til en rekke forskjellige lamper, skinner og rondeller. Spotter er en meget populær form for lyskilde og det er blant annet på grunn av at de er egnet i stort sett de fleste rommene i boligen: for eksempel er spotter ideelle på bad eller kjellerrom uten dagslys, da de har en høy og naturlig fargegjengivelse. Samtidig gir spotlys deg virkelig mange ulike alternativer med tanke på innredning da de fleste rondeller og skinner kan stilles inn slik at du selv bestemmer hvilken retning lyset skal skinne.

Du kan også velge spotter av typen innbyggingsspot. Her har du virkelig mulighet til å spare plass, siden de kan monteres under skap, i gulvet eller andre steder der det er hensiktsmessig for deg.

I jem & fix har vi billige spotter i ulike utgaver, og vi har alt fra innbyggingsspotter til dimbare spotter, samt skinner, rondeller og lamper til spotter.