Luftmadrasser og pumper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Luftmadrasser, liggeunderlag og pumper til ethvert behov

En god luftmadrass er ikke bare kjekt å ha med på campingturen - den fungerer også som en hendig gjesteseng som raskt kan finnes fram når du får overnattingsgjester. I jem & fix finner du både en doble luftmadrasser for 2 personer, og enkle luftmadrasser - både med og uten innebygd pumpe. 

Skal du på festival kan en god luftmadrass gjøre en stor forskjell, og sørge for at du, til tross for støy, fortsatt kan sove godt, slik at du er klar for enda en dag med musikk og moro. 

Hvilken luftmadrass skal jeg velge? 

Det kommer naturligvis helt an på til hva, og i hvilken sammenheng du skal bruke madrassen.

Skal den kunne gjøre nytte for seg som en slags ekstraseng til overnattingsgjester? Da kan det lønne seg å investere litt mer, og velge en luksusmodell med innebygd pumpe, mykt overtrekk og innebygd hodepute. En luftmadrass med innebygd pumpe er utrolig praktisk da den pumper seg opp i løpet av få minutter. I tillegg er luksusutgaven av en luftmadrass litt tykkere enn de vanlige luftmadrassene, og gjestene vil derfor ligge mykt og behagelig som om de sov i en ordentlig seng. Våre deilige luksus luftmadrasser fås til 1 og 2 personer, og opptar minimalt med plass når de ikke er oppblåst.

Skal du på festival eller tur i skogen, og vil du gjerne slippe å ta med deg mer enn det høyst nødvendig? Da er et selvoppblåsbart liggeunderlag ideelt. Selv om sovekomforten ikke er på langt nær så høy som når du ligger på en tradisjonell luftmadrass, vil et slikt liggeunderlag til tross for noe mindre tykkelse fortsatt gi deg mulighet til å sove trygt og mykt. Det tilpasser seg nemlig kroppen din, og gir god beskyttelse mot et kaldt eller fuktig underlag. En selvoppblåsbart liggeunderlag tar opp minimalt med plass når det er rullet sammen, veier omtrent ingenting, og kan lett hektes på tur- eller festivalsekken. Samtidig trenger du ikke ta med deg en pumpe eller blåse den opp selv, i og med at den selv sørger for å bli blåst opp til riktig tykkelse.

Hvordan virker et selvoppblåsbart liggeunderlag?

Tenk deg at du noen gang har brukt tid på å pumpe opp en luftmadrass manuelt når det finnes liggeunderlag som blåser seg opp helt på egenhånd. Mekanismen bak et selvoppblåsbart liggeunderlag er egentlig ganske enkel: underlaget består av en skumkjerne som, når du åpner ventilen, begynner å utvide seg. Men du kan med fordel hjelpe det litt på vei og blåse med munnen, slik at underlaget blir den tykkelsen du foretrekker.

Et godt råd for å gjøre ditt selvoppblåsende liggeunderlag enda mer selvoppblåsende er å rulle det ut og la det ligge rullet i en stund når du gørst har kjøp det. På den måten blir skumkjernen vant til å være oppblåst, og dette vil gjøre prosessen raskere når du skal bruke det i framtiden.

Finn din nye luftmadrass her hos jem & fix

Hos jem & fix har vi mange forskjellige luftmadrasser, så avhengig av ditt behov for komfort, kan du få det du er ute etter. 

Skal luftmadrassen ta minst mulig plass, brukes til teltturer og være enkelt å transportere? Da er et selvoppblåsbart liggeunderlag det du bør velge. Det gir kanskje ikke den høyeste komforten, men til gjengjeld er det utrolig raskt og enkelt å blåse opp - det klarer det helt selv slik at du har tid til å slå opp teltet i mellomtiden. Er du på jakt etter en luftmadrass som gir litt bedre komfort så er en luksus luftmadrass med innebygd pumpe et veldig godt valg. Da får du nemlig en solid, tykk luftmadrass med innebygd pute laget i et ekstra slitesterkt materiale. Se alle våre luftmadrasser her på siden, og gjør deg klar til årets festivaler og campingturer!