Luftmadrasser og pumper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Luftmadrasser og pumper

En god luftmadrass er ikke bare kjekt å ha med på campingturen - den fungerer for eksempel også som en hendig gjesteseng som raskt kan finnes fram når du får overnattingsgjester. I jem & fix finner du både en luksus dobbel luftmadrass og en luftmadrass med innebygd pumpe.

Skal du på festival kan en god luftmadrass gjøre en stor forskjell, og sørge for at du, til tross for støy, fortsatt kan sove bløtt og godt så du er klar for enda en dag med musikk. Hvilken luftmadrass er best? Det kommer selvfølgelig helt an på til hva og i hvilken sammenheng du skal bruke luftmadrassen.

Skal den nye luftmadrassen kunne gjøre nytte som en slags gjesteseng til overnattingsgjester kan det godt betale seg å investere litt mer og velge en luksusmodell med innebygd pumpe, bløtt overtrekk og innebygd hodepute. En luftmadrass med innebygd pumpe er utrolig praktisk da den pumper seg opp i løpet av få minutter. I tillegg er luksusutgaven av en luftmadrass litt tykkere enn de vanlige luftmadrassene, og gjestene vil derfor ligge mykt og behagelig som om de sov i en ordentlig seng. Våre deilige luksus luftmadrasser fås til 1 og 2 personer og opptar minimalt med plass når ikke oppblåst.

Skal du på festival eller overlevelsestur, og vil du gjerne slippe å ta med deg mer enn det høyst nødvendig? Da er et selvoppblåsende liggeunderlag ideelt. Selv om sovekomforten ikke er på langt nær så høy som når du ligger på en tradisjonell luftmadrass, vil et selvoppblåsende liggeunderlag til tross for noe mindre tykkelse fortsatt gi deg god mulighet til å sove trygt og mykt. Det tilpasser seg nemlig etter kroppen din og gir god beskyttelse mot et kaldt eller fuktig underlag. En selvoppblåsende liggeunderlag tar opp minimal med plass når det er rullet sammen, veier praktisk talt ingenting og kan lett hektes på vandre- eller festivalryggsekken. Samtidig trenger du ikke ta med deg en pumpe eller blåse den opp selv, i og med, som navnet antyder, den selv sørger for å bli blåst opp til riktig tykkelse.

Hvordan virker et selvoppblåsende liggeunderlag?
Tenk deg at du noen gang har brukt tid på å pumpe opp en luftmadrass manuelt når det finnes selvoppblåsende liggeunderlag. Mekanismen bak et selvoppblåsende liggeunderlag er egentlig ganske enkel: underlaget består av en skumkjerne som, når du åpner ventilen, begynner å utvide seg. Men du kan med fordel hjelpe det litt på vei og blåse med munnen, slik at underlaget blir den tykkelsen du foretrekker.

Et godt råd for å gjøre ditt selvoppblåsende liggeunderlag enda mer selvoppblåsende er å rulle det ut og la det ligge rullet i en stund når du har kjøpte det. På den måten venner skumkjernen seg til å være oppblåst og det vil gjøre prosessen hurtigere når du skal bruke det i framtiden.

Finn din nye luftmadrass i jem & fix

Hos jem & fix har vi mange forskjellige luftmadrasser, så avhengig av ditt behov for komfort, kan du få det nøyaktig slik du ønsker det. Skal luftmadrassen ta minst mulig plass og være enkel å transportere? Da er det et selvoppblåsende liggeunderlag du bør velge. Det gir kanskje ikke den høyeste komforten, men til gjengjeld er det utrolig raskt og enkelt å blåse opp - det klarer det helt selv slik at du har tid til å slå opp telt eller grave hull for øl i mellomtiden. Er du på jakt etter en luftmadrass som gir litt bedre komfort så er en luksus luftmadrassen det rette valget: her får du en solid, tykk luftmadrass med innebygd pute og ekstra slitesterkt materiale. Se alle våre luftmadrasser her på siden og gjør deg klar til årets festivaler og campingturer!