Flex-slanger


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stort utvalg av flex-slanger

Trenger du utstyr, tilbehør eller reservedeler til VVS-installasjoner finner du alt i jem & fix. Uansett hvilket prosjekt eller utfordringen du står overfor finner du de nødvendige materialene samt det beste og billigste verktøyet i jem & fix. På denne siden har vi samlet vårt utvalg av flex-slanger til kjøkken, bad og vaskerom. F

lex-slanger har ikke evig liv, og det vil på et eller annet tidspunkt være nødvendig å skifte dem ut. Med tiden blir flex-slanger, avløpsslanger og vaskemaskinslanger slitt og morkne, og du kan risikere at de blir utette hvis du ikke skifter dem ut i tide. Er du ute etter billige flex-slanger har vi på siden her samlet vårt store utvalg av ulike slanger for tilkobling av armaturer, vaskemaskiner, avløp og mye mer.

I vårt sortiment finner du flex-slanger og koblingsslanger for alle formål: vi har armaturslanger for både kaldt og varmt vann, forlengelsesslanger og avløpsslanger og vaskemaskinslanger. Våre flex-slanger finnes naturlig i forskjellige mål slik at du kan enkelt finne den flex-slangen som passer best til den aktuelle oppgaven. Du kan se utvalget av flex-slanger i en av våre mange butikker eller på siden her.