Sykkelreparasjon og lappesaker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Lappesaker og verktøy for sykkelreparasjon

Det er ikke noe verre enn en flat sykkel 10 minutter før du må møte på jobb eller når kjedet er hoppet av, girene streiker eller noe annet går skeis. Heldigvis er det både enkelt og raskt å utføre sykkelreparasjonen selv så lenge du har riktig utstyr.

I jem & fix har vi et stort utvalg av lappesaker og verktøy for sykkelreparasjon. Det er mange forskjellige verktøy og nyttig utstyr for sykkelreparasjon som er relevant å ha i hende hvis ulykken er ute og sykkelen trenger en kjærlig hånd. Vårt store utvalg av lappesaker og verktøy for sykkelreparasjon består blant annet av en rekke sykkelpumper, gulvpumper og utgaver som kan monteres direkte på sykkelen slik at du alltid har sykkelpumpen med deg. Er sykkeldekket punktert finner du også lappesaker som leveres i sett i ulike størrelser.

Vi har også forskjellig utstyr for virkelig store sykkelreparasjonen, så som et praktisk sykkelverktøysett som fås i ulike versjoner og et funksjonelt og robust sykkelstativ som du kan plassere sykkelen på når du skal utføre en mer omfattende sykkelreparasjon. Er du ute etter utstyr til sykkelreparasjon eller en form for lappesaker, så sjekk denne siden nærmere eller stikk innom din lokale jem & fix og se vårt store utvalg av utstyr for sykkelreparasjon til alltid lave priser.