Badeleker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Badeleker til små og store vannkalver

Har du nok badeleker til sommerens vannkamper mot ungene og resten av familien i hagen? Hvis ikke er det hjelp å hente på denne siden der du finner et stort og billig utvalg av badeleker til hele familien. Når solen steker er det ikke noe som er bedre enn å kjøle seg ned med en vennskapelig vannkrig på plenen med masse morsomme badeleker. Så rust opp til sommerens mange vannkamper med nye og effektive vannpistoler, billig bassengtilbehør og en masse andre utendørs badeleker fra jem & fix.

Vi har et stort utvalg av morsomme og billig badeleker for alle badeentusiaster som svømmevinger, luftmadrasser og baderinger, samt et plaskebasseng for familiens yngste vannkalv eller en sklie som kan kobles til hageslangen og som gir anledning til flere timer med munter utendørs lek.

I tillegg til badeleker finner du også masse andre varer til bruk i sommertemperaturene. På siden her har vi samlet et utvalg av gode og robust bassenger hvor det er god plass til at hele familien kan ta seg en dukkert. Her finner du også klor, bassengpleie og annet tilbehør til bassenget. Kjøp de nye badelekene i en av våre lokale butikker slik at du kan være helt klar til å nyte sommeren.