Smarte pærer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Smarte pærer til intelligent styring av lampene i hjemmet

Med smart belysning kan du stille inn og justere lyset i hjemmet så det passer dine behov. Et godt eksempel er hvis du gjerne vil kunne dimme lyset i en lampe, som i utgangspunktet ikke kan dimmes. Da kan du i stedet kjøpe en pære som kan dimmes uavhengig av lampe og kontakt. På den måten kan du gjøre belysningen i hjemmet mer personlig, og hele tiden tilpasse den til familiens preferanser uten at du trenger elektriker. Det er blant annet derfor at smart belysning har blitt så populært i mange norske hjem. I denne kategorien har vi samlet et utvalg av forskjellige smarte pærer og LED-lister som kan brukes til smart styring av lysene i hjemmet ditt.

Styr belysningen med en app

Lurer du på hvordan smart belysning fungerer? Da har du kommer til rett sted. De fleste produktene innen smart belysning kan nemlig styres via en app. Med andre ord kan du skru lyset av og på selv når du ikke er hjemme. Så enkelt er det faktisk! Appen gir også et bedre overblikk over de forskjellige pærene og lampene du har i hjemmet. Ofte vil du derfor få en bedre funksjonalitet ved å bruke en app til å kontrollere lyset i huset eller leiligheten.

Lag ditt eget lyssystem

Med smarte pærer kan du tilpasse belysningen i hjemmet slik at den passer til ditt liv og din hverdag. Du kan stille inn lyset slik at det skrus på langsomt om morgenen, så du får en hyggelig vekking, eller du kan dempe lyset om kvelden, så du vet når det nærmer seg leggetid. Pærene kan også fås i fargede utgaver om det er ønskelig. Smart belysning passer også godt både i stue og på kjøkken, og du kan stille inn lyset via appen eller en smart bryter for å sette stemningen, enten det er middagstid med familien eller et rolig selskap med venner som krever en dempet belysning. I tillegg til å tilpasse lysstyrken til situasjonen, er smarte pærer også praktiske med tanke på å regulere strømforbruk. Dersom du stiller inn pærene slik at de kun står på når du er i rommet eller har behov for lys, vil dette også gjøre at du sparer strøm. Ønsker du å få et smart hjem? Ja, da kan du finne det aller meste her hos jem & fix.

Innbruddsforebygging med smart belysning

En stor fordel ved smart belysning er at du kan forebygge innbrudd. Ved å stille inn lyset slik at det skrur seg på og av noen ganger i løpet av dagen, kan du få det til å se ut som at noen er hjemme, selv om du har reist på ferie. Bruker du smart belysning via app, kan du også stille inn systemet når du ikke er hjemme, så hvis du har glemt å tilpasse systemet før reisen, så kan du gjøre det når du er borte.

Finn smartpærer hos jem & fix

Det er mange gode grunner til å velge et smart belysningssystem til hjemmet. Det er forholdsvis enkelt å komme i gang med, og når du først har lært systemet å kjenne, finner du fort ut av de mange mulighetene du har for å personliggjøre belysningen i hjemmet. Her hos jem & fix har vi et bredt utvalg av forskjellige smarte lamper, LED-pærer som kan brukes hver for seg eller sammen. Du kan lese mer om hvert enkelt produkt, og hva som krever for å få full utnyttelse av smartbelysningen. Bestill på nett i dag og kom i gang med å installere smart belysning i hjemmet.